Timp Liber

Ianuarie, luna cu cele mai bune preţuri pentru cumpărarea vacanţelor

Ziarul de Vrancea
3 ian 2013 1746 vizualizări
Agenţiile de turism oferă reduceri consistente la achiziţionarea pachetelor pentru concediul din acest an u pentru a fi siguri că nu vor rămane fără clienţi proprietarii de pensiuni au lansat deja ofertele pentru Revelionul 2014

Se spune că lunile decembrie şi ianuarie sunt cele mai bune pentru cumpărarea vacanţelor de vară, iar dacă aruncăm o privire asupra ofertelor agenţiilor de turism vedem că ofertele sunt la preţuri greu de refuzat. La acestea se adaugă şi reducerile de 20% care se fac celor celor care ştiu încă de pe acum unde îşi vor petrece concediul în anul în care abia am intrat. Astfel, dacă vreţi să petreceţi vacanţa de vară pe litoralul romanesc, hotelurile din Mamaia, staţiunea cea mai ravnită de la noi, au sejururi care sunt cu 35% mai ieftine dacă sunt cumpărate din timp. De exemplu, un hotel de trei stele are sejururi care pornesc de la 922 lei/persoană în lunile aprilie, mai, iunie, septembrie pentru 7 nopţi cazare în cameră dublă şi ajung pană la 1.892 lei/persoană în lunile iulie şi august, cu demipensiune (mic dejun şi dejun). Prin programul „Înscrieri timpurii” se obţine reducere 20% din pachet pană pe 31 martie 2013, iar după această dată pană pe 15 mai 2013 reducerea este de 10%. Un pachet de 5 nopţi cazare în cameră dublă cu demipensiune poate ajunge la 1.115 lei la un hotel de 5 stele la Mamaia, pachetul putand fi achiziţionat cu 15% reducere la cazare cu mic dejun pană pe 28 februarie 2013 şi cu 10% reducere pană pe 15 aprilie 2013. Reduceri sunt şi la achiziţia pachetelor pentru litoralul bulgăresc, la sejururi de cel puţin 5 nopţi, între 10 şi 20%.


Au apărut oferte pentru Revelion 2014!


Pentru concediul la munte în Romania, oferte sunt la cazare: pentru 6 nopţi plătite se acordă o noapte gratis, plus o zi de relaxare la spa gratis. Pentru zona Bran, la unul dintre hoteluri puteţi plăti 149 euro pentru şapte nopţi cazare şi puteţi beneficia de o noapte cazare gratuită, iar pentru 10 nopţi plătite se acordă gratis alte două. Aceeaşi zonă, Bran – Moeciu, are oferte şi pentru week-end la munte cu reduceri de 40-50% pentru perioada 15 ianuarie – 25 aprilie 2013. Cazarea, cu mic dejun inclus, costă între 399 lei şi 499 lei /persoană pe noapte în funcţie de confortul ales.

Unde faceţi viitorul revelion?

Deşi abia ne-am revenit după petrecerea de Revelion 2013, au apărut chiar şi ofertele pentru Revelion 2014! Astfel, preţurile pleacă, în zona Bran, de la 1.139 lei/persoană cazare în cameră dublă pentru 3 nopţi cu demipensiune şi cină festivă, cu băuturi incluse, şi poate ajunge pană la 5.490 lei / pachet / apartament lux - 2 adulţi cu 2 copii (maxim 14 ani). Iar dacă vă este dor de Noaptea dintre Ani puteţi sărbători Revelionul de Rit Vechi 2013 la Bran, pensiune de 4 stele. Un sejur de 3 nopţi cazare cu pensiune completă în perioada 13 – 16 ianuarie 2013 costă de la 179 euro/persoană în cameră dublă standartd / 2 locuri, pană la  209 euro / persoană în cameră dublă superioară. Există şi varianta de lux pentru care se fac solicitări în mod expres.

New York, una dintre propunerile anului 2013

Agenţiile de turism continuă şi anul acesta turismul pentru seniori, cu mare succes în anul 2012. Pentru cei care doresc să păşească în „ţara tuturor posibilităţilor” există varianta New York. Timp de 8 zile, agenţiile vă propun un traseu de neuitat, cu turul mai multor oraşe ( New York, Washington, Boston, Philadelphia şi Atrantic City), dar şi o excursie de o zi cu avionul pană la Cascada Niagara. Preţul la cazare diferă în funcţie de perioada de plecare: 990 euro/persoană loc în cameră dublă pentru plecarea în data de 4 martie 2013, 1.090 euro/persoană pentru plecare în data de 9 aprilie 2013, 1.145 euro/persoană pentru plecare în data de 12 iunie 2013 şi 1.285 euro/persoană plecare în data de 8 august 2013. La acestea se adugă taxele de aeroport şi securitate de 395 euro, taxa de viză de 160 USD, mesele şi biletele de intrare la obiectivele turistice. Indiferent unde alegeţi să vă petreceţi concediul în acest an este bine să luaţi în calcul posibilitatea achiziţionării unui pachet mai ieftin. Condiţia este una singură: să vă hotăraţi din timp. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.