Timp Liber

Targ inedit de cadouri la Promenada Mall

Ziarul de Vrancea
19 dec 2012 1082 vizualizări
În perioada 20-23 decembrie, Promenada Focşani şi Asociaţia “Pe Aripile Cunoaşterii” vă invită la un targ de creaţie handmade deschis zilnic pe galeria Promenada, între orele 10.00-22.00

“În cadrul targului veţi putea găsi produse realizate din materiale reciclabile, decoraţiuni de Crăciun, cosmetice naturale, accesorii şi ceasuri personalizate din plăci de pick-up. De asemenea, cei interesaţi vor descoperi o gamă variată de vinuri din Republica Moldova, care datorită sticlelor deosebite vor reprezenta cadoul inedit pentru persoanele dragi. Tot în cadrul targului tineri talentaţi de la Liceul de Arte vor realiza caricaturi la minut, reprezentand un dar special pentru cei apropiaţi”, anunţă organizatorii.

Cei care vor achiziţiona produse din cadrul targului beneficiază de ambalarea gratuită a cadourilor. Din fondurile obţinute în urma vanzării produselor la acest targ vor fi achiziţionate daruri pentru familiile nevoiase, precum şi ustensile pentru tinerii artişti care nu işi pot exersa talentul din cauza lipsei materialelor, transmit cei de la Promenada mall. Intrarea la eveniment este liberă. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.