Timp Liber

Aventuri, acţiune şi poveşti de viaţă la Cinema Balada

Ziarul de Vrancea
13 dec 2012 1389 vizualizări
7:00 este nota dată de IMDB filmului de animaţie, aventuri şi comedie pe care îl propune săptămana aceasta Cinematograful Balada vrancenilor: „Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa”. Filmul este notat mai bine de site-urile romaneşti - 8,2 din 10

Producţia 2012 este de fapt o luptă a leului Alex, zebrei Marty, hipopotăniţei Gloria şi girafei Melman care doresc să se reîntoarcă acasă, în iubitul lor New York, fiind însoţiţi de Regele Julien şi de Maurice şi Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii eroi îl reinventează, în stil Madagascar. Filmul rulează la Balada duminică, 16 decembrie, de la ora 15,00. Tot duminică, de la ora 17:00, sunteţi invitaţi la un film de acţiune, crimă, dramă, ce a avut premiera în Romania în luna octombrie: „Taken2: Teroare în Instambul”. Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat la o parte de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În „Taken 2: Teroare în Istanbul”, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă. O a treia propunere pe care ne-o face Cinematograful Balada pentru week-end este povestea unor tineri căsătoriţi devreme, dar care la varsta de 30 de ani constată că s-au îndepărtat unul de altul. „Celeste şi Jesse pentru totdeauna” este o poveste despre viaţă, iubire, renunţare. Filmul rulează numai duminică, de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 5 lei. (M. VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.