Timp Liber

„Oglindă, oglinjoară” şi „După dealuri” de Ziua Romaniei la Balada

Ziarul de Vrancea
29 nov 2012 1265 vizualizări
Iubitorii de film din judeţ sunt aşteptaţi sambătă şi duminică să vadă una dintre cele mai interesante şi pline de culoare adaptări ale uneia dintre cele mai fascinante poveşti din lume

Tarsem Singh, regizorul filmului „Immortals”, propune o versiune a „Albei ca Zăpada” care să le readucă adulţilor puţin din inocenţa copilăriei. Totul este presărat cu mult umor, unul dintre punctele forte al filmului „Oglindă, oglinjoară”. Din distribuţia filmului fac parte Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer şi Nathan Lane. În film, Albă ca Zăpada (Lily Collins) este ţinută captivă în castel de către Regina Malefica (Julia Roberts), după ce tatăl prinţesei moare. Fără să aibe habar de ce se întamplă în regat, Albă ca Zăpada fuge din castel, însă descoperă că toţi locuitorii regatului sunt oropsiţi şi chinuiţi de taxele usturătoare. Pe drum se întalneşte cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), de care se îndrăgosteşte, însă se luptă şi cot la cot cu cei şapte pitici pentru dreptate. Filmul rulează pe 1 şi 2 decembrie la Cinema Balada de la ora 15,00.

Tot la Cinema Balada mai rulează pe 1 şi 2 decembrie, dar de la ora 17,00, filmul „Saga Amurg Zori de zi”, partea I, o poveste de dragoste dintre un vampir şi o muritoare. Un film cu greutate poate fi vizionat în aceste zile dar de la ora 19,00 tot la Cinema Balada: „După dealuri”, filmul lui Cristian Mungiu premiat la Cannes pentru scenariu şi interpretare. Biletul costă doar 5 lei. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.