Timp Liber

Filme pentru toate varstele la Cinema Balada

Ziarul de Vrancea
16 nov 2012 1834 vizualizări
Aventuri pentru cei mici şi „Terapie de cuplu”, cu 5 lei intrarea

Succesul avut de aventurile lui „Alvin şi veveriţele” i-a determinat de reprezentanţii Cinematografului Balada să programeze din nou acest film destinat celor mici, pentru sambătă, 17 noiembrie. Filmul va rula o singură dată, de la ora 15,00, preţul unui bilet de intrare fiind de 5 lei. Pentru cei ajunşi la varsta adolescenţei şi nu numai, la Balada va rula sambătă şi duminică, de la ora 17,00, filmul „Cavalerul negru: legenda renaşte”, finalul epic al trilogiei semnate de Cristopher Nolan. Din distribuţie fac parte Gary Oldman, Cristian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway. După moartea procurorului Harvey Dent, Batman îşi asumă responsabilitatea pentru crimele acestuia, pentru a-i apăra onoarea şi, hăituit de autorităţi, hotărăşte să părăsească oraşul pană cand lucrurile se vor calma. După opt ani de la moartea lui Dent şi de la teroarea lui Joker, care a făcut ca locuitorii din Gotham City să protesteze împotriva lui Batman, Cavalerul Negru se întoarce în oraş pentru a descoperi adevărul despre enigmatica Selina Kyle. Însă, în lipsa lui Batman, un nou inamic s-a instalat în Gotham. Filmul nu este recomandat copiilor sub 12 ani. Adulţii sunt şi ei invitaţi la o „Terapie de cuplu”, sambătă şi duminică de la ora 19,30, cu Meryl Streep, Tommy Lee Jones şi Steve Carell. Kay şi Arnold formează un cuplu devotat, dar plictisit, iar cei peste 30 de ani de căsnicie o determină pe Kay să încerce să-şi condimenteze relaţia şi să se reapropie de soţ. Află însă că un consilier marital de renume se află în orăşelul Great Hope Springs şi pune la cale un plan să-l convingă pe scepticul său partner să ia avionul şi să urmeze o săptămână de terapie de cuplu. Biletele se găsesc la casa Balada şi costă 5 lei. (Mihaela VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.