Timp Liber

Video!!!“Plecaţii de acasă” au trecut de preselecţia la „Romanii au talent”

Mihai Boicu
21 sep 2012 4929 vizualizări
Artiştii aşteaptă acum confruntarea cu juriul

Cei caţiva tineri din Focşani care şi-au propus să schimbe ceva în muzica romanească au trăit de curand experienţa vieţii lor. Ei au ajuns la Iaşi pentru a participa la preselecţia emisiunii „Romanii au talent” de la Pro TV. Tinerii au trecut de prima preselecţie şi urmează să apară în week-end faţa juriului format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Plimbarea lor la Iaşi nu a fost lipsită de peripeţii. „Ne-am dus de vineri, pe 16 septembrie. Ne-am cazat la hotel, dar am rămas fără bani, că-s mari preţurile pe acolo. Nu era multă lume la preselecţii. Să zic că erau vreo 200-300 de oameni. Cand ne-am aşezat însă la coadă am avut sentimentul că nu se mai termină. Am aşteptat pană la ora 11-12 noaptea ca să intrăm. Am reuşit, am avut emoţii pană am urcat pe scenă. Zic eu că am făcut o impresie bună”, ne-a spus solistul trupei, Liviu Vieru. Dionesie Ionescu - baterie, Liviu Vieru – chitară solo şi Alin Marian Tudorache – chitară bas sunt cei trei tineri care vor o altfel de muzică, în care să să cante live şi unplugged. Într-o lume plină de formaţii de duzină, care cantă cu cd-ul,  tinerii din Focşani s-au gandit să schimbe ceva. Au constituit formaţia  “Plecaţii de acasă” şi îşi fac repetiţiile într-un café bar. ”Încercăm să ne axăm pe melodiile proprii. Eu sunt cel care le compune versurile, în rest muzica se face aici. Evităm melodiile cu mesaje imbecile”, spune chitaristul şi solistul Liviu Vieru. De curand, trupei s-a alăturat basistul Alin Marian Tudorache, care spune că un vechi vis al său era să cante într-o formaţie. Cei care vor să îi susţină au posibilitatea să le adreseze gandurile lor pe site-ul Ziarului de Vrancea. Hai băieţi! Pentru Vrancea, pentru Focşani! (Aurelian IVAN)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nas turtit, acum 4233 zile, 42 minute, 44 secunde
tobosaru e praf tataaaaa!!!!!!daca si astia mai cinta eu ma apuc sa dau la conservator maine!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.