Timp Liber

Festivalul de la Nereju, anulat din lipsa fondurilor

Ziarul de Vrancea
13 sep 2012 13861 vizualizări
Ediţia din acest an a Festivalului tradiţional „La munchia bradului” de la Nereju a fost anulată. Autorităţile locale spun că decizia a fost luată ca urmare a prioritizării activităţilor la nivelul comunei.

„Avem deficienţe mari în şcoli şi am preferat ca banii pe care i-am fi cheltuit cu organizarea şi desfăşurarea festivalului să-i direcţionăm către reabilitarea şcolii din localitatea Brădăceşti, pentru ca cei 90 de elevi să înveţe în condiţii bune în anul şcolar ce va începe. Anul trecut am înlocuit tamplăria şi am reparat interioarele şcolii, iar anul acesta am schimbat acoperişul şi am făcut faţada. Cu festivalul ne-am fi descurcat să-l organizăm, dar era nevoie de sume importante ca să reparăm drumul. De aceea am decis să lăsăm puţin la o parte distracţia anul acesta şi să ne ocupăm de şcoală”, ne-a declarat primarul din Nereju, Ion Păucă. Festivalul „La muchia bradului” şi-a derulat nouă ediţii. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.