Timp Liber

Unde mergem? Spectacol de iluzionism pentru copii

Sorin Tudose
23 aug 2012 997 vizualizări
Duminica aceasta, începand cu ora 17.00, la Promenada Focşani va poposi Caravana Magică. Acesta este un concept original marca Magicianul Augustin, prin care copiii sunt invitaţi să participe la spectacole interactive de iluzionism.

Evenimentul va cuprinde trucuri explicate din punct de vedere ştiinţific, concursuri distractive, levitaţii de persoane, apariţii şi dispariţii de obiecte, precum şi momente interactive în care spectatorii vor face să apară porumbei, papagali şi iepuraşi. Intrarea este liberă! Sub sloganul “Razi pană dispari” magicianul Augustin a devenit popular prin trucurile performate acesta fiind invitat special la o sumedenie de emisiuni tv de pe mai multe posturi. De asemenea, e posibil să îl ştiţi şi din reclama la Dacia Sandero. (S. T.)

Party în Pulse Studio

Cei de la Pulse Studio anunţă un show incendiar maine seară la un pool party. “Pentru ca vremea urată a trecut şi au revenit căldurile, sfarşitul de săptămană se anunţă incendiar la Beach Barul amenajat în incinta Aqualand. Astfel, vineri (24 august) Beach Barul va găzdui un nou Pool Party, petrecere ce va fi găzduită de Zanga. Fetele beneficiază de intrare gratuită pe tot parcursul serii, băieţii pană în ora 24:00, după această oră intrarea costă 10 lei”, au postat pe contul lor de facebook administratorii Pulse Studio. Informaţii şi rezervări la 0745.035.606 / 0764.090.173. (S. T.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.