Timp Liber

Înscrieri pentru o tabără de cercetaşi

Sorin Tudose
16 aug 2012 1571 vizualizări
Tabăra va avea loc în Sibiu, la finele lunii august, iar organizatorii promit puştilor o săptămană de neuitat

Elevii de liceu din Vrancea au posibilitatea de a participa la o tabără de cercetaşi ce va avea loc în perioada 27 august – 2 septembrie, la centrul cercetăşesc Nocrich din judeţul Sibiu. Tot ce trebuie aceştia să facă este să completeze formularul disponibil la adresa: http://wedu.ro/pg/cne_scout_2012/national/. “Beneficiile proiectului constau într-o săptămână plină de programe cercetăşeşti, de noi limite care se cer a fi depăşite, de noi provocări. “Veţi avea ocazia să trăiţi alături de alţi colegi viaţa de tabără cercetăşească. Se vor  identifica valorile şi principiile comune ale cercetăşiei şi ale Consiliului Naţional al Elevilor şi, pentru câteva zile, vor fi trăite şi simţite de ambele tabere. Printre activităţile incluse în proiect se numără experimentarea vieţii de patrulă, orientarea cu busola şi citirea unei hărţi, drumeţie montană, implicare în comunitate, olimpiada cercetăşească, meşteşuguri tradiţionale, tipuri de focuri, prim ajutor, construcţii de camp, foc de tabără, cântece la chitară, educaţie ecologică şi evidenţierea importanţei membrilor unei echipe”, se arată în descrierea proiectului. Numărul de locuri disponibile pentru acest proiect este limitat, astfel că doritorii trebuie să se grăbească, să completeze formularul de pe platforma www.wedu.ro. Taxa de participare este de 285 lei, care acoperă trei mese pe zi, activităţi cercetăşeşti, acces la utilităţi, şi cazare la cort. Printre activităţile din tabără se numără drumeţii montane, cantece de chitară, meşteşuguri tradiţionale şi bineînţeles nelipsitul foc de tabără. Totodată, este de la sine înţeles că nopţile vor fi petrecute în corturi. Tabăra poate primi maximum 70 de participanţi. Înscrieriele se fac pană pe 20 august. Pentru mai multe informaţii organizatorii pot fi contactaţi la adresa de mail cnescoutcamp@scout.ro. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.