Timp Liber

Unde mergem în week-end?

Ziarul de Vrancea
2 aug 2012 943 vizualizări
Ce filme vedem în weekend

În acest sfarşit de săptămană Cinematograful “Balada” a pregătit o nouă incursiune în lumea filmelor. Copiii sunt invitaţi de la ora 15.00, sambătă şi duminică, să trăiască emoţia marelui ecran şi să se amuze la pelicula dedicată lor, “Marea înfruntare”. Filmul reprezintă războiul dintre părinţi şi cei mai obraznici copii din lume, iar singura persoană care le poate face faţă este bona cu puteri magice. Mai departe, spre seară, urmează filmul “Alba ca zăpada şi cavalerul nemuritor”. Deşi titlul trimite cu gandul la un desen animat, filmul nu este recomandat copiilor. De la ora 19:00 se reîntoarce pe ecran filmul controversat “Dictatorul”, care îl are în rolul principal pe Sacha Baron Cohen. Biletul costă tot 5 lei. (A. I.)


„Pe aici nu se trece”, la Cercul Militar

Dacă vă interesează istoria puteţi participa astăzi la un simpozion dedicat împlinirii a 95 de ani de la „Bătălia de la Mărăşeşti”. Militarii din Garnizoana Focşani organizează vineri în sala mare a Cercului Militar Focşani simpozionul „Pe aici nu se trece”, dedicat dedicat împlinirii a 95 de ani de la „Bătălia de la Mărăşeşti” (6 august – 3 septembrie 1917). Acţiunea este organizată în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”. Se va prezenta şi cartea „Oameni şi vremuri” de către autorul acesteia, profesor Aurel Neculai. La simpozion au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai unor instituţii civile şi militare, studenţi, elevi, veterani de război, cadre militare dar şi simpli cetăţeni. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.