Timp Liber

VIDEO!!!Advertorial: Noul Citigo, cel mai ieftin model de la Skoda, vă invită la drive test

Ziarul de Vrancea
19 iul 2012 1954 vizualizări
Noul Citigo de la Skoda nu este doar cel mai ieftin model, are un consum incredibil şi un spaţiu interior mai mult decat confortabil u preţul noului Citigo porneşte de la 7.995 de euro, dar tichetele de la programul “Rabla” coboară preţul pană la 5.255 de euro

 Noul Citigo lansat de Skoda ieri la Focşani este cel mai mic membru al gamei. “Micuţul” autoturism este foarte încăpător în interior. Spaţiul este primitor, iar finisajele sunt  dovada calităţii germane. Nimic pus la întamplare, totul bine organizat şi la îndemană aşezat. Scaunele sunt confortabile, iar parbrizul oferă şoferului o vizibilitate nemaipomenită. Constructorul german s-a gandit să ofere şoferului plăcerea de a se bucura de condus, şi să uite că trebuie să mai oprească să îşi alimenteze maşina cu carburant. Citigo este disponibil cu o motorizare cu trei cilindri în linie, oferită în două versiuni de putere (60 şi 75 Cai Putere), care pot fi echipate cu pachetul Green Tec. Echipat cu unitatea de 60 CP, modelul promite un consum de 4,5 litri/100 km, în timp ce propulsorul de 75 CP înregistreaza un consum de doar 4,7 litri/100 km.


Supriza din dotarea noului model Skoda


În premieră pentru un autovehicul Skoda, noul model Citigo beneficiază de sistemul de franare “City Safe Drive”, care previne coliziunile cand automobilul rulează cu o viteză de pană la 30 de km/h. Noul Citigo poate fi comandat în una din versiunile Active, Ambiţion şi Elegance. În standard, citadina beneficiază de ABS, airbag sofer şi airbag pasager, airbaguri laterale torace şi cap pentru scaune faţă, volan reglabil pe înaltime, radio cu două difuzoare şi multe altele. Citigo este cel mai mic şi cel mai ieftin model din gama Skoda şi are în minte trei tipuri de clienţi – tinerii care vor să-şi cumpere prima maşină, familiile care caută a doua maşină şi pentru clienţii în varstă, care vor o maşină mai practică şi mai uşor de întreţinut. Preţul noului Citigo de la Skoda porneşte de la 7.995 de euro (TVA inclus), iar preţul prin programul “Rabla” ajunge la doar 5.255 de euro (TVA inclus). Dealer-ul vrancean Auto IVAS a anunţat că maşina are o garanţie de 4 ani sau 120.000 de kilometri. Cei care sunt curioşi de performanţele noului model de la Skoda, dar şi celelalte autoturisme din gama producătorului ceh sunt aşteptaţi în Focşani pe Calea Munteniei Km 180A300 pentru un drive test. (Ziarul de Vrancea)
Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini cu noul Citigo de la Skoda


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.