Timp Liber

Petrecere tematică la Aqualand

Ziarul de Vrancea
12 iul 2012 2541 vizualizări
Maine seară, la beach barul amenajat în cadrul complexului Aqualand va avea loc o petrecere tematică de la care nu vor lipsi barmanii deghizaţi în savanţi trăsniţi.

De asemenea, cei prezenţi vor avea parte de cocktailuri exotice cu gheaţă carbonică. Fetele beneficiază de intrare liberă pe tot parcursul serii. Băieţii, egali în drepturi cu femeile, au intrare gratuită doar pană la miezul nopţii după care vor trebui să plătească 10 lei. Informaţii şi rezervări la 0764.090.173 / 0745.035.606. (S. T.)

TNL Focşani organizează un concurs de dans

Organizaţia de tineret a liberalilor vă invită sambătă, 14 iulie, în Piaţa Unirii pentru a asista la un concurs de Street Dance. Vor fi practicate toate dansurile de stradă apărute de la sfarşitul secolului XX şi pană în prezent. Vor fi două categorii de dans, din care una este dedicată breakdance-ului, cel mai dificil dans din cele de stradă. Concurenţii se vor întrece la modul 1 la 1 în ambele categorii, în vreme ce un juriu va urmări prestaţia participantţilor. La final, caştigătorul concursului va primi o cupă şi o diplomă pentru cel mai bun dansator în cadrul concursului “Out on the streets!”. (S. T.)

Guess Who cantă în Pulse Studio

Cantăreţul Guess Who, care s-a făcut remarcat cu piese ca “Locul potrivit” şi “Tot mai sus”, este invitatul special al Pulse Studio sambătă seară. Melodiile lui Laurenţiu Mocanu, aşa cum îl cheamă pe interpret de fapt, n-au nici măcar tangenţial treabă cu hip hop-ul, ci doar cu muzica de larg consum. Organizatorii spun despre el că a revoluţionat industria muzicală din Romania. Cheloo de la Paraziţii, sub îndrumarea căruia Guess Who a crescut din punct de vedere muzical, este de cu totul altă părere. Nu strică însă să îl şi ascultaţi pană să vă faceţi o părere. Informaţii şi rezervări la 0764.090.173 / 0745.035.606. (S. T.)

Mandinga concertează în această seară în TMC

Clubul TMC promite tuturor celor care îi vor trece pragul în această seară un show pe cinste marca Mandinga. Concertul începe la ora 23,00 iar intrarea constă 30 de lei. Mandinga va canta în premieră la Focşani piese de pe noul album „Club De Mandinga”, lansat  aseară în Bucureşti. Potrivit site-ului oficial al formaţiei, „Club De Mandinga” cuprinde 12 piese originale, un bonus track constand într-un remix spectaculos al piesei  „Zaleilah” şi trei piese “back to basics”. (M. V.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
cetateanu', acum 4304 zile, 2 ore, 34 minute, 31 secunde
TNL incepe sa devina vizibil, din ce in ce mai multe actiuni, din ce se pare!
peppers, acum 4304 zile, 8 ore, 25 minute, 1 secunda
Bravo TNL este reconfortant cand se mai gandeste cineva si la partea artistica din viata noastra in in ziua de azi cand suntem inundati de practicabilitate!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.