Timp Liber

Nunta speciala sambata seara la Hotelul Fashion Center-Advertorial

Ziarul de Vrancea
8 iul 2012 6739 vizualizări
"Tematica nuntii este "Alice in tara minunilor" si ne propunem sa cream mai mult decat o atmosfera de basm'", spune Adrian Corcoz, administratorul Hotelului Fashion Center

R- Traim vremuri economice care impun crearea unor strategii in permanenta adaptare. Adrian Corcoz, administratorul Hotelului Fashion Center, este unul dintre oamenii care incearca sa impuna o vizune noua in piata prestatorilor de servicii. Cum faceti fata turbulentelor din piata economica?
A.C. - ”Turbulente” este un termen care descrie cu fidelitate ceea ce se intampla acum pe piata operatorilor de servicii. Deja cuvantul criza s-a demonetizat, atat vorbim despre criza incat si-a pierdut intelesul. Cum facem? Am ales sa nu stam cu mainile in san si sa venim in intampinarea dorintei clientilor nostri.

R- Inteleg ca in acest weekend pregatiti un eveniment cu tematica. Despre ce este vorba?


A.C. - Intr-adevar, pregatim o nunta mai speciala. Vedeti dumneavoastra, noi suntem deja pe piata organizarii de evenimente de foarte mult timp si in toti acesti ani am inteles ca pentru a ramane in vizorul clientilor trebuie sa oferi mereu ceva nou. Si acest ceva nou este o surpriza pentru miri dar si o provocare in premiera pentru noi.  De aceea ne pregatim intens, deja de mai bine de o luna si speram sa reusim sa oferim nu doar un model de organizare ci si un cadou special pentru doi tineri aflati la inceput de drum. Tematica nuntii este Alice in Tara Minunilor si ne propunem sa recream mult mai mult decat o atmosfera de basm, vrem o poveste adevarata, una memorabila pe care sa o porti in suflet toata viata si sa o spui mai departe cu drag. S-a mai incercat ceva asemanator la Focsani , insa oferta  s-a oprit la nivel de aranjamente si alte cateva elemente de decor. Noi vrem sa mergem mai departe.

R: La modul practic cum veti reusi acest lucru?


A.C. Cu multa imaginatie si multa munca. Vom introduce personajele povestii in povestea de viata a celor doi miri si vom incerca sa-i prindem in mrejele acestui basm si pe ceilalti invitati. Eu cred ca daca stii sa te joci onest cu spatiul, decorul, gusturile,  texturile si caracterul evenimentului, atunci oamenii se vor lasa cuceriti de povestea ta, daca nu , atunci va trebui sa te limitezi la reteta clasica, aceea cu antreuri, sarmale, tort si dansul mirilor, lasatul darului si o noapte nedormita. Piata insa vrea mai mult.

R: Acest fel de a organiza evenimente ii va costa pe clienti mai mult?


A.C. - Nu asa se pune problema. Orice proiect mai sofisticat costa mai mult, insa si dureaza mai mult. In cazul nuntilor vorbim de aminitiri care trebuie sa dainuie, sunt momente unice in viata oamenilor si nu ma refer doar la miri, ma refer la parinti, la nasi, la fiecare prieten invitat sa participe la o asemenea bucurie, atat de personala pentru fiecare dintre noi. Cine crede ca organizarea de evenimente are legatura cu mancarea si florile risca falimentul. De fapt are legatura cu dorintele noastre, cu felul in care suntem ca oameni, materia cu care lucram noi, prestatorii de servicii, nu este meniul, ci emotia.

R: Bine, dar problema banilor este o problema serioasa pentru fiecare dintre noi, mai ales acum.


A.C. - Sunt perfect de acord, de aceea stabilim de la bun inceput fiecare detaliu impreuna cu clientii nostri. Daca ar fi insa doar aspectul pecuniar cel care dicteaza optiunile unui astfel de eveniment, atunci am asista mai tot timpul la nunti facute in pripa, cu rochii de inchiriat si vin la pet pe post de sampanie. Nu este asa. Oamenii se pregatesc pentru acest moment din viata lor uneori si cate doi ani, isi fac calcule, isi strang rezerve, fac sacrificii si amana alte lucruri din viata lor. Insa vor sa iasa ca in povesti. Iar noi suntem datori sa le daruim povestea pe care si-o doresc.

R: Care sunt secretele unui eveniment de succes?


A.C. Poate veti crede ca glumesc, insa bucuria este cheia oricarei reusite. Nu poti sa faci nimic fara sa-ti doresti din suflet sa aduci zambetul pe buze celor carora li te adresezi. Avem si asa o viata grea. Daca nici macar nunta nu mai este punctul acela X din viata fiecarui om, momentul pentru care merita sa-ti impartasesti fericirea cu propria lume, cu apropiatii, atunci ne mai raman putine motive de bucurie. Indiferent cat de dificila este existenta de fiecae zi, meritam ca macar o petrecee din viata noastra sa fie una speciala.

R: Alice in Tara Minunilor va fi o reteta de o singura seara, sau una pe care o veti include in portofoliul dumneavoastra de oferte?


AC.- Alice in Tara Minunilor va fi prima noastra poveste de nunta. De aici incolo, doar cerul e limita, cum se spune. Suntem deschisi oricarei idei. Ceea ce ne-a facut sa rezistam pe piata si sa fim apreciati a fost seriozitatea cu care tratam fiecare eveniment in parte. Noi nu facem economie nici de imaginatie, nici de efort si pana acum s-a demonstrat ca nu gresit.


R: Cand o vom cunoaste pe Alice?


A.C. - Pe 7 iulie, de la ora 20.00. Acesta este momentul de la care Sorste se transforma in Tara Minunilor. Nu va faceti griji ca nu veti fi invitati. Va vom spune noi atat desfasurarea povestii cat si finalul ei, unul fericit, bine-nteles care se termina... cum altfel?...  cu ”si-au trait fericiti pana la adanci batranete”!






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.