Timp Liber

Puya cantă în Bawary summer club

Ziarul de Vrancea
21 iun 2012 1499 vizualizări
Bawary summer club continuă seria concertelor cu cantăreţi comerciali. După ce săptămana trecută petrecăreţii s-au bucurat de prezenţa celor de la BUG Mafia, iată că sambăta aceasta invitatul special este Puya, odinioară prieten la cataramă cu Mafia.

Interpretul, reprezentant al mainstream-ului, nu este unul dintre reperele culturii hip hop din Romania, însă acest lucru nu l-a împiedicat să îşi facă o armată de fani. Aşadar, cei care vor să îl audă pe Puya cantand îşi pot face rezervări la 0760.706.057 sau pe chat, pe contul de facebook al clubului. (S. T.)

Antonia vine la Pulse Studio

Sambătă seara, Pulse Studio vă aşteaptă pentru a o asculta pe Antonia. “Cantăreaţa a luat prin surprindere scena muzicii datorită adolescenţei petrecute în SUA. Faptul că ea a crescut în Las Vegas şi Utah, printre oamenii de culoare a căror viaţă gravitează în jurul sufletului şi valorii stilului R'n'B, a avut o influenţă foarte puternică asupra stilului său muzical, atitudinea ei şi modul foarte pasionat, în care ea se simte şi transmite ritmul”, transmit organizatorii. La 0764.090.173 se pot cere informaţii suplimentare/rezervări. (S. T.)

LuKone performează în Extrem

Şi Extrem Club are un invitat special la noapte, ora 23.30, în persoana lui LuKone. Pe numele său real Vlad Lucan, face parte din echipa de producţie Agresiv şi se numără printre artiştii care au înfiinţat casa de producţie Okapi Sound. “Allemasse” (I let myself down) este single-ul său de debut, lansat în primăvara lui 2011 la labelul Cat Music – o colaborare inedită cu deMoga, cei doi producători fiind axaţi pană în acel moment pe stiluri muzicale complet diferite. (S. T.)

Cocktail&Party Live Music în KGB

Clubul KGB din Focşani îşi aşteaptă musafirii, din această săptămană, cu un program complet pentru zilele de week-end, cu karaoke, concerte live şi seri tematice. Petrecerea începe în KGB cu seara de karaoke de joi, urmată de concerte live în cursul serii de vineri, cu începere de la orele 21.30 şi Club Mix, sambătă seara. Organizatorii au precizat că intrarea la toate aceste evenimente este gratuită şi au promis ca atmosfera să fie incendiară. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.