Timp Liber

Astăzi se deschide Salonul Auto Vrancea

Mihai Boicu
7 iun 2012 6195 vizualizări
Vineri, sambătă şi duminică sunteţi invitaţi să admiraţi şi să testaţi caii putere ai dealerilor auto din regiune, care au pregătit oferte speciale

Ediţia a X-a a Salonului Auto Vrancea debutează astăzi, în Piaţa Unirii din Focşani. Manifestarea este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Consiliul Judeţean şi Primăria Focşani şi se va desfăşura pană duminică seara. Deschiderea oficială va avea loc după conferinţa de presă a organizatorilor de la ora 12.00. SAV revine în Piaţa Unirii, după o absenţă de patru ani în care s-au realizat lucrări de reabilitare şi modernizare. Cu toate acestea, pavimentul a început să cedeze din această primăvară. În ultima săptămană, mai multe echipe de muncitori au lucrat la repararea zonelor unde plăcile s-au umflat şi chiar au crăpat, pentru ca duminică Piaţa Unirii să arate cat de cat în regulă, mai ales că este şi ziua alegerilor locale. Pentru cateva zile, piaţa din centrul municipiului se va transforma într-o expoziţie auto în aer liber, principalii dealeri de maşini din regiune anunţandu-şi prezenţa la evenimentul de la Focşani. Numai Sima Grup va prezenta în cadrul Salocului Auto opt mărci şi 22 de modele auto din gama Opel, Chevrolet, Renault, Nissan, Dacia, Fiat, Alfa Romeo şi Peugeot. La randul lor, cei de la Scorpion Focşani, dealer autorizat Volskwagen, Seat şi Weltauto, vor promova modelele cu care s-au consacrat, inclusiv maşinile utilitare din gama VW. Amatorii de Toyota vor fi răsfăţaţi de cei de la Auto Best Center cu ultimele modele lansate pe piaţă de către producătorul japonez. Totodată, amatorii vor putea găsi şi maşini de ocazie, dar se vor putea orienta la faţa locului şi cum să valorifice tichetele “Rabla”. Sambătă, de la ora 16.00, este programată o caravană a «SAV 2012», care va străbate municipiul, ocazie cu care vor fi prezentate cele mai reprezentative exponate. Targul auto poate fi vizitat zilnic, de la ora 9.30. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.