Timp Liber

Expoziţie cu lucrările micilor artişti din palatele copiilor

Ziarul de Vrancea
7 iun 2012 1173 vizualizări
Activitatea cluburilor copiilor a fost evaluată printr-un concurs interjudeţean

Micii artişti ai cluburilor  şi palatelor copiilor din şase judeţe s-au întrecut în îndemanare în domenii ca arta desenului, colajului şi tapiseriei, într-un concurs interjudeţean intitulat „Vis de copil…”, ajuns la a XI-a ediţie. Concursul şi-a premiat caştigătorii ieri, în holul IŞJ, unde a fost organizată şi o expoziţie a tuturor lucrărilor caştigătoare. Premiile au fost acordate pe secţiuni, pe categorii de varstă, participanţii avand între 5 şi 18 ani. Astfel, la secţiunea colaj, premiul I a fost obţinut de Radu Găitănaru, Roberta Moroş şi Claudia Popa de la Palatul Copiilor Focsani, iar la secţiunea colaj premiul I a fost le- fost acordat elevilor Valentin Marin, Irina Mazilu şi Mădălina Hanţu de la Clubul Copiilor din Panciu, dar şi lui Andrei Mocanu de la Grădiniţa 6 din Focşani. Premiul I la secţiunea tapiserie decorativă a fost obţinut de Diana Apostu şi Alexandra Ghimpu de la Clubul Copiilor din Panciu, iar la secţiunea tapiserie din sfoară caştigători au fost Ana-Maria Andrei, Stefania Manolache, Felicia Dobrin de la Clubul Copiilor din Panciu, Cătălin Purdel, Laura Lepădatu şi Ana-Maria Dănilă de la CSI „Elena Domna”. „Prin această acţiune a fost evaluată activitatea tuturor cluburilor din judeţ şi nu numai, dar şi a Palatului Copiilor din Focsani, noi fiind o instituţie fără catalog”, a declarat directorul palatului Copiilor din Focsani, Didina Mocanu. Expoziţia este deschisă şi astăzi. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.