Timp Liber

Unde mergem în week-end

Ziarul de Vrancea
18 mai 2012 1321 vizualizări
Teatru la Promenada

Duminică, 20 mai, copiii din oraş sunt invitaţi la Promenada Mall Focsani, pentru a viziona piesa de teatru în aer liber „Aventuri în podul bunicului”. Evenimentul, care începe la ora 18:30, este un show colorat, plin de muzică şi de evenimente comice, interactiv, uneori tandru, alteori plin de suspans, numai bun de urmărit de întreaga familie. „Spectacolul te poartă în lumea plină de mister pe care o poţi descoperi în cuferele şi geamantanele de mult uitate în podul bunicilor. Iar dacă bunicul a fost magician, atunci ... totul devine posibil: apariţii neaşteptate, personaje ireale, totul într-un spectacol în care se vorbeşte despre prietenie şi dragoste”, se arată într-o informare a organizatorilor. Intrarea este liberă. (S. V.)


Circul Royal a poposit la Focşani


Circul Royal din Bucureşti a poposit în acest week-end din nou la Focşani, în parcarea supermarketului Kaufland, pentru a-i distra pe cei mici şi cei mari. Reprezentaţiile sunt programate zilnic, pană duminică, de la orele 15.00 şi 18.30. Din show nu lipsesc animalele exotice dresate, precum bizoni, ponei sau cai, acrobaţii periculoase şi reprezentaţii ale clownilor. În plus, copiii pot admira crocodili, şerpi uriaşi, tarantule şi canguri. Preţul unui bilet porneşte de la 25 de lei. (Z. V.)


Filme la sala Balada


Vrancenii au şi în acest week-end program de filme la Cinema "Balada" din Focşani. Cu 5 lei puteţi vedea sambătă şi duminică, de la ora 15:00, Kung Fu Panda 2, un desen animat apreciat de mulţi copii şi chiar de adulţi. Personajele sunt animate de vocile unor celebri actori, precum Angelina Jolie sau Jackie Chan. De la ora 17:00 rulează filmul Super 8, produs în anul 1970, despre o întamplare ciudată din Ohio. Seara se încheie cu producţia "Justiţiar pe cont propriu", avandu-l în rol principal pe nimeni altul decat Nicolas Cage. Filmul urmăreşte drama soţiei pasionatului profesor  Will Gerard care este bătută şi violată. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
David Mihai, acum 4339 zile, 19 ore, 46 minute, 42 secunde
secvențe din piesa 'Aventuri în podul bunicului' prezentată de Teatrul Libelula la 'Grădinița Tiff' în Piața Unirii, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.