Timp Liber

Festivalul de Tineret „Lira vrînceană” vă invită în munţii Vrancei

Mihai Boicu
3 mai 2012 2822 vizualizări
In acest an evenimentul organizat de Asociaţia „Focul Viu” are loc la Greşu, între 18 şi 20 mai, şi vine cu o mulţime de evenimente interesante pentru iubitorii muntelui

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu” Focşani organizează a XIII-a ediţie a Festivalului de Tineret „Lira Vrînceană”, în perioada 18 – 20 mai. Manifestarea va avea loc în satul Greşu, la complexul Flora. Organizatorii spun că la eveniment pot participa ONG-uri şi „grupuri nonformale care iubesc oamenii, natura ... prietenia”. Participanţii îşi vor putea arăta talentele în cadrul concursurilor unde vor fi oferite premii .... surpriză. La secţiunea „Afişaj” vor fi trei probe: fotografie, caricatură şi afiş ecologic, ce poate fi realizat din materiale biodegradabile- inclusiv comestibile, dacă sînt proaspete. La secţiunea „Diason” se vor putea derula producţii multimedia, pentru care organizatorii vor pune la dispoziţie calculator şi proiector. Festivalul are şi o secţiune culturală, dedicată muzicii, poeziei şi umorului, dar şi una pentru folk individual, în care participanţii trebuie să interpreteze minim trei piese. Organizatorii au pregătit şi o probă surpriză şi o drumeţie. Pentru cei care vor să participe la „Lira Vrînceană” au fost pregătite preţuri speciale pentru dormit şi masă, iar pentru deplasare se poate opta pentru microbuz. Un pat pe noapte costă 30 de lei, prînzul este 15 lei, iar drumul dus întors cu microbuzul costă 40 lei. Confirmarea participării trebuie făcută pînă pe data de 5 mai. Mai multe informaţii se pot obţine de la persoanele de contact: Teodora – e-mail teodora_addfv@hotmail.com, focul.viu@gmail.com, Fane – 0723.562.467, Oana – 0745.403.336, Silviu – 0745.347.676. „Vă asigurăm aer curat, grătar, triluri de ciripitoare şi ciripitori”, promit organizatoriii celor care vor să participe la Festivalul de Tineret „Lira Vrînceană”. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.