Timp Liber

VIDEO!!! Advertorial Vacante Charter pentru vranceni, cu decolare de pe Aeroportul Bacau

Ziarul de Vrancea
25 apr 2012 2823 vizualizări
Reprezentanţii principalelor agenţii de turism din zona Moldovei s-au întîlnit la Bacău pentru promovarea curselor charter spre Turcia, Grecia şi Spania u agenţia de turism Agetour din Focşani, afiliată grupului Happy Tour, promovează ofertele charter pe plan local

 Vrîncenii amatori de vacanţe în cele mai populare destinaţii din Europa primesc veşti bune de la Prestige Tours, touroperator din Grupul Happy Tour, cel mai mare grup de turism din Romania, care a venit marţi la Băcau, pentru a-şi prezenta oferta de chartere 2012, inclusiv charter Turcia – Antalya, cu decolare din Bacău. Oferta a fost prezentată în cadrul unui eveniment care a avut loc la Centrul de Afaceri “Mircea Cancicov” din Bacău. Practic, amatorii de turism din zona Moldovei, care doresc să ajungă în destinaţiile turistice din Turcia, pot decola de pe Aeroportul din Bacău. Locaţia este mai mult decît convenabilă şi pentru vrînceni, care ajung într-o oră şi jumătate la Bacău, cu maşina, faţă de trei ore cît ar dura drumul pînă la aeroportul din Bucureşti. Reuşita acestui charter, a declarat Dumitru Nănescu, vicepresedinte al Patronatului Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), Regiunea Nord-Est, şi director al Agenţiei Inter-Tour Bacău – va încuraja ca Bacăul şi Moldova să devină un punct de plecare şi pentru alte destinaţii de vacanţă. Nănescu spune că din poziţia sa va insista ca astfel de iniţiative să fie cît mai multe pentru că au de cîştigat atît agenţiile cît şi turiştii.

Agetur- promotor vrîncean al vacanţelor Charter

Dragoş Horhocea spune că primele zboruri vor fi operate din luna mai

Dragoş Horhocea, administratorul agenţiei de turism Agetour, afiliată grupului Happy Tour, care este şi vicepreşedinte al ANAT, a fost prezent în calitate de promotor local al acestui tip de vacanţe. Managerul de la Agetur i-a invitat la eveniment şi pe reprezentanţii altor agenţii de turism din Focşani, pentru a promova împreună ofertele. "Ce s-a întîmplat la Bacău? În mare, s-au prezentat destinaţiile, sistemele de rezervări şi bineînţeles ofertele noastre ca agenţii care facem parte din grupul Happy Tour. S-au prezentat charterele pe destinaţia Turcia, cu zbor din Bacău, şi bineînţeles celelalte zboruri charter care se derulează de pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti, pentru Grecia şi Spania. Pot să spun că în acest an sînt semnale pozitive pentru agenţiile de turism. Romanii abia aşteaptă să plece în vacanţe exotice şi mai puţin exotice", ne-a declarat Dragoş Horhocea.

Vacanţe de la 399 de euro

Preţurile pentru vacanţele charter încep de la 399 de euro, cu hotel de patru stele, dar variază în funcţie de data plecării, categoria de hotel aleasă şi serviciile incluse. Primele plecări vor fi operate începînd de luna mai. Agenţiile partenere promovează în această perioadă pachete de servicii speciale pentru seniori (55 A) pe destinaţii precum Spania şi Turcia. Cei interesaţi se pot adresa Agetur, agenţie asociată Happy Tour, la sediul din strada Ştefan Cel Mare nr. 13. De altfel, agenţiile partenere vor demara o campanie de promovare a pachetelor de vacanţă, mai ales că luna mai retrezeşte dorul vrîncenilor de a pleca departe.  (Ziarul de Vrancea)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.