Timp Liber

INVITATIE

Ziarul de Vrancea
26 apr 2012 356 vizualizări
Singurul spectacol muzical şi educativ pentru copii :" Ai în plus o carte - dă-o mai departe"



30, aprilie 2012, ora 11:00, Andreea Paul te invită la Sala de spectacole a Hotelului Fashion Center din Focsani la spectacolul "Tiribam Tiribum: Ai în plus o carte - dă-o mai departe ".
 
Intră în joc! Intră gratuit la spectacolul Zurli dăruind o carte citită de tine. Gândeste-te ce carte ai citit şi merită să se bucure de fantezia şi învăţătura ei şi altul ca tine. Zurli ia cartea ta şi o dă mai departe grădiniţelor şi caselor de copii. Acolo unde este nevoie de carte. Copiii noştri vor învăţa astfel să fie generoşi şi să dăruiască şi altor copii cărţi pe care ei le cunosc deja.
Cărţile pe care le vom aduna în Focşani vor merge la mai multe grădiniţe din judeţul Vrancea.
Dai "leapşa" şi faci un gest important pentru mintea şi sufletul celui lipsit. Cum să nu susţin acest eveniment în viaţa noastră a tuturor?! Din suflet.

Evenimentul face parte din Campania derulată la nivel naţional prin intermediul căreia ne propunem să ducem către toţi copiii, singurul spectacol muzical şi educativ dedicat lor: "Tiribam Tiribum", pus în scenă de Trupa Zurli.
Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta până la de zece ani. Intrarea este gratuită.  Invităm toţi copiii participanţi să aducă câte o carte de poveşti sau de colorat.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.