Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
19 apr 2012 936 vizualizări
“Profă rea, dar bună”, în week-end la Balada

Sfîrşitul săptămînii vine cu filme la sala Balada din Focşani. Copiii vor avea posibilitatea să vadă filmul de desene animate “Alvin şi Veveriţele”, care va fi difuzat sîmbătă şi duminică, de la ora 15.00. De la ora 17.00, în ambele zile, va rula filmul “Lumea de dincolo. Trezirea la viaţă”. Sîmbătă şi duminică, de la 19.00, cinefilii vor putea viziona pelicula “Profă rea, dar bună”, cu Cameron Diaz şi Justin Timbarlake în rolurile principale. Pentru fiecare din aceste filme, preţul unui bilet este de 5 lei. Biletele pentru filmele din week - end se pun în vînzare sîmbătă şi duminică, începînd cu ora 13.00. De asemenea, pe 27, 28 şi 29 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor “Leopoldina Bălănuţă” sînt programate proiecţii de filme 3D, graţie proiectului iniţiat de Cinema "Luna" din Brăila. (A. I.)


Dan Puric îşi lansează ultima carte la Focşani


Cunoscutul actor şi regizor Dan Puric va veni la la Focşani luni, 23 aprilie, pentru a-şi lansa volumul „Fii demn!". Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00. În cadrul conferinţei care va dura două ore şi jumătate, actorul va vorbi publicului despre demnitate, cel mai probabil în nota religioasă cu care ne-a obişnuit în ultimii ani. Dan Puric s-a născut pe 12 februarie 1959, este actor şi regizor şi a jucat atît în teatru, cît şi în film. În ultimii ani a susţinut sute de conferinţe cu tematică ortodoxă. Accesul la conferinţă este liber, după cum transmit organizatorii. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.