Timp Liber

Advertorial-Restaurantul "Number One" are un nou look

Ziarul de Vrancea
5 apr 2012 3283 vizualizări
Fiecare dimineaţă în Focşani poate începe acum cu o cafea care are o tradiţie de 100 de ani, la noul Pub&Cofee "Number One" u managerii au decis să reinventeze restaurnatul cu ajutorul sugestiilor primite de la clienţI u preţurile din meniu te invită să iei masa în oraş

Restaurantul "Number One" din Focşani face schimbări de amenajare şi stil. Vrea să ofere în Focşani un Pub-Caffe adevărat.
"De ce să nu începi dimineaţa cu o cafea Bristot care are o tradiţie de aproape 100 de ani, de ce să nu serveşti un sandwich sau o omletă number one. Gustările de Pub îţi dau energia ca să treci peste o zi de serviciu grea", spune managerul Costel Potlog. Restaurantul "Number One" este amanajat într-una din clădirile valoroase ale oraşului. Printre puţinele care mai amintesc de farmecul Focşaniului de altă dată. Ambientul este familiar, cu lumini şi culori relaxante. "Am vrut să spargem formalismul, vrem ca oamenii să se simtă ca în familie aici", a mai spus Costel Potlog. Vechile scaune au fost înlocuite cu canapele comode, elegante, îmbrăcate într-un material textil italian. Ideea reamenajării a venit de la clienţi. "Au avut loc mai multe majorate aici, iar tinerii au venit cu ideea. Nouă ne-au plăcut sugestiile şi am reamenajat restaurantul. Nu am uitat de clienţii fideli şi vom păstra meniul de restaurant. Am conceput un meniu pentru toată lumea. Aici poţi să serveşti de la ora 8 pînă la 12, de exemplu, o cafea, un suc, plus o clătită cu doar 4 lei. Nu e ceva? Sau un sandwich, o cafea şi un suc la doar 5 lei, ori o omletă cu chiflă, un suc şi o cafea cu doar 6 lei", detaliază cei de la noul Pub&Cofee "Number One". Gustările de Pub vor începe de la 2,5 lei şi vor ajunge pînă la 6 lei. Un meniu la"Number One" Pub&Cofee care înseamnă ceafă la grătar cu cartofi, chiflă şi salată de varză costă doar 9 lei. Foccacia şi Pizza se pot servi aici cu preţ cuprins între 4 şi 14 lei.

În curînd terasă cu foişoare, înconjurate de flori şi fîntîni

Reinventarea localului "Number One" Pub &Coffe nu cuprinde doar amenajarea interioară, ci şi crearea unui spaţiu de recreere la terasă. "Vom amenja ceva unicat, după sufletul nostru, o terasă amenajată cu flori multe, gen gradină, fîntînă de apă. Vrem ca oamenii să simtă că în oraş au un colţ de natură unde să se relaxeze în intimitate şi cu o bere sau un suc rece", ne-a mai dezvăluit managerul de la "Number One" Pub &Coffe. Tot aici va funcţiona şi un chioşc cu mîncare de pub, deschis 24 din 24. Cei care au nevoie de cazare găsesc tot la "Number One" care pune la dispoziţia clienţilor, în regim de pensiune, patru camere şi două apartamente frumos decorate la preţuri modice. (Ziarul de Vrancea)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
db, acum 4396 zile, 19 ore, 48 minute, 22 secunde
Scuze, am facut confuzie cu vecii 30 m mai incolo spre parc. La dansii e OK.
db, acum 4396 zile, 19 ore, 51 minute, 44 secunde
E o atmosfera linistita intr-adevar. Daca si-ar califica putin si oamenii ar fi si mai bine, pentru ca atunci cand primesti cafeaua jumatate in ceasca, jumatate in afara cestii, oricate sute de ani citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.