Timp Liber

Tîrguri de haine la Sorste şi Kaufland

Iulia Crețu
5 apr 2012 2786 vizualizări
Primăvara este mai frumoasă dacă te înnoieşti.Pe principiul foarte bine cunoscut în special de doamne şi domnişoare, anunţăm că în acest sfîrşit de săptămînă se desfăşoară în Focşani două tîrguri de îmbrăcăminte, unul mai cu stil decît altul.

Sorste anunţă o primăvară cu stil la cele mai mici preţuri, o expoziţie cu vînzare de Florii, care va dura pînă luni, 9 aprilie. Locul de desfăşurare este Hotelul Sorste din cartierul Sud, zilnic între orele 10.00 şi 20.00. Cei interesaţi găsesc colecţia de primăvară-vară la preţuri de fabrică, oferte meniuri personalizate, prezentări de modă cu rochii de mireasă şi costume, dar şi expoziţii de aranjamente festive, modele pentru petreceri. Organizatorii anunţă că preţurile pentru produse încep de la 50 lei şi se acordă promoţii şi bonusuri. Astfel, la cinci produse cumpărate, doamnele primesc o rochie de casă, iar primii 50 de clienţi primesc în dar o eşarfă. Vizitatorii primesc cafea, apă şi gustări. De asemenea, un bazar se derulează în week-end şi în parcarea de la Kaufland, acolo unde expozanţii anunţă preţuri mici la produse de sezon. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.