Timp Liber

Galele Teatrale vă mai prezintă trei piese de teatru

Sorin Tudose
29 mar 2012 16017 vizualizări
Cea de-a 16-a ediţie a Galelor Teatrale Focşănene se apropie de sfîrşit, iar iubitorii de teatru mai au la dispoziţie timp pentru a vedea alte trei piese. Astăzi de la ora 19.00 Teatrul InDArt va susţine un spectacol la Teatrul Municipal din Focşani intitulat “Tango Monsieur”.

Mîine, tot la sala teatrului, trupa locală va juca de la aceeaşi oră o piesă intitulată “Încurcă Lume”. Galele se vor încheia cu o piesă după eternul Caragiale şi anume “O Noapte Furtunoasă”, duminică, ora 19.00. “Preţul biletelor pentru piesele care se vor juca în zilele următoare sînt în jur de 20 de lei. Dacă se vine în grupuri organizate, biletele sînt reduse la jumătate. Pentru weekend, deja s-au vîndut circa 50% din bilete, sala teatrului avînd 340 de locuri. Prezenţa la piesele de teatru jucate pînă acum fost bună, mai ales la capetele de afiş, Natură moartă cu nepot obez şi Revizorul”, ne-au spus reprezentanţii teatrului. (S. TUDOSE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.