Timp Liber

Vacanţe cu surprize şi premii la Tîrgul de Turism al Romaniei

Silvia Vrînceanu
15 mar 2012 1089 vizualizări
La tîrg participă şi patru agenţii de turism din Vrancea, însă şi oraşul Panciu are un stand de prezentare în cadrul evenimentului

Ieri s-a deschis la Bucureşti Tîrgul de Turism al Romaniei, în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO, organizatorii anunţînd una dintre cele mai dinamice ediţii. Pe vizitatori îi asteaptă premii constînd în croaziere, sejururi şi cadouri oferite de către expozanţi. Cu ocazia tîgului sînt prezentate oferte pentru sezonul estival, atît în Romania, cît şi în străinătate: turism cultural, rural şi de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere sau turism de aventură, cu reduceri de pînă la 40%. Pentru un plus de impact, companiile participante prezintă sub conceptul “instant booking” oferte şi discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfăşurării evenimentului. La tîrg, între cei 200 de participanţi din 25 de ţări, sînt prezente şi patru agenţii de turism din Vrancea, Santour, Agetur , Robingrup şi Vrancea Tur, dar şi reprezentanţi de la ANTREC, care încearcă să promoveze destinaţiile agroturistice din Ţara Vrancei. În plus, şi oraşul Panciu are un stand în cadrul proiectului "Tradiție şi Spiritualitate Pănceană”, ce vizează promovarea obiectivelor turistice din oraşul Panciu, finanţat cu fonduri europene. Ieri, la mare căutare au fost vacanţele exotice, în ţări precum Republica Dominicană sau Kenya, iar ca destinaţii interne se fac rezervări pentru programele „Decada balneară” şi „O săptămînă la munte”, ce vor demara în perioada următoare, după cum ne-a declarat Dragoş Horhocea, vicepreşedintele ANAT. Organizatorii au conceput şi în acest an un program de evenimente conexe – conferinţe, seminarii, programe artistice, lansări de carte şi expoziţii de fotografie. Tîrgul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din Romania, ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din Romania, FPTR – Federaţia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociaţia Naţională de Turism Rural Ecologic şi Cultural şi OPTBR – Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din Romania. În aceeaşi perioadă au loc şi un Festival de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare, un forum pentru IMM-uri şi două tîrguri de produse tradiţionale. Tîrgul se desfăşoară pînă duminică, 18 martie, în cadrul Centrului ROMEXPO, zilnic de la 10.00 la 18.00. Mai multe detalii pe site-ul dedicat evenimentului: www.targuldeturism.ro. (S. VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.