Timp Liber

Bunicutele cintarete merg la Eurovizion. Vezi clipul care a cucerit Rusia!

Ziarul de Vrancea
9 mar 2012 400 vizualizări
Şase bătrâne din Rusia au cucerit juriul preselecţiei pentru Eurovision şi vor reprezenta ţara la ediţia din acest an a concursului, care va avea loc în luna mai în Azerbaidjan.

Grupul folk Bunicuţele Buranovo a câştigat concursul televizat de preselecţie pentru reprezentanta Rusiei la concursul Eurovision, scrie bbc.co.uk. Cele şase bunicuţe au învins alţi 24 de concurenţi, printre care s-au numărat artişti cunoscuţi din Rusia. Melodia pe care o vor interpreta la Eurovision se numeşte "Party for Everybody", iar bătrânele spun că vor folosi orice sumă de bani vor strânge pentru a construi o biserică. Finala internaţională Eurovision are loc anul acesta pe 26 mai. Selecţia naţională pentru alegerea cântecului care va reprezenta România la Eurovision va avea loc pe 10 martie, urmând ca piesa câştigătoare să participe în prima semifinală Eurovision, pe 22 mai, la Baku, Azerbaidjan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.