Timp Liber

Reduceri de vacanţă în programul "O săptămână la munte"

Silvia Vrînceanu
8 mar 2012 1138 vizualizări
Hotelierii din Romania vin cu oferte de vacanţă în extrasezon, mai ales că vrema dă semen de încălzire.

 Un pachet de cinci nopţi în hotelurile de 2-4 stele din staţiunile montane va costa, în perioada 4 martie-22 iunie, între 161 de lei şi 368 de lei, preţurile fiind valabile prin programul "O săptămînă la munte", lansat zilele trecute de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi ANAT. "Pentru a mări gradul de ocupare al societăţilor hoteliere din regiunea montană şi în vederea creşterii gradului de accesibilitate al pachetelor de servicii turistice, continuă şi în acest an programul special «O săptămînă la munte»", după cum se arată într-un comunicat al celor două organizaţii. Tarifele pentru un loc într-o cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopti, fără servicii de masă, dar cu TVA inclusă, sînt de 161 de lei pentru un hotel, vilă, pensiune sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru patru stele. Durata sejurului este de 5 nopţi, de duminică pînă vineri, în perioada 4 martie-22 iunie. Camerele nu vor fi disponibile în regim single. Programele pot fi cumpărate din agenţiile de turism membre ale ANAT, detalii putind fi găsite pe paginile web ale celor două organizatii - www.fptr.org si www.anat.ro. (S. VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.