Timp Liber

S-au pus în vînzare biletele la Galele Teatrale Focşănene

Silvia Vrînceanu
8 mar 2012 1698 vizualizări
u Ştefan Bnică, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu vor juca în spectacolul "Revizorul" de N. V. Gogol


Cel mai mare eveniment cultural al primăverii se apropie. Cea de-a XVI -a editie a Galelor Teatrale Focşănene va avea loc în perioada 25 martie - 1 aprilie şi aduce o gură de aer proaspăt în peisajul cultural focşănean. Nume importante ale scenei vor fi prezente la Focşani în mai multe spectacole de calitate. Ştefan Bănică, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu sînt doar trei nume din distribuţia spectacolului "Revizorul" de N. V. Gogol, în vreme ce Pavel Bartoş, Dorina Lazăr sau Rodica Mandache vor juca în spectacolul "Natura moarta cu nepot obez" de Roland Harwood.


 

Galele încep duminică, 25 martie, cînd este programat un concert de muzică de teatru şi film susţinut de Orchestra de Cameră Unirea. Directorul Ateneului Popular, Valentin Gheorghiţă, coorganizator alături de Teatrul Municipal, spune că vor fi interpretate lucrări muzicale celebre din filme nu mai putin celebre şi piese de teatru importante din dramaturgia universală. În zilele următoare, pe scena Teatrului se vor juca următoarele spectacole: luni- Hamlet – orele 19.00 – după Williams Shakespeare, marţi – “Natură moartă cu nepot obez” – de Roland Harwood, miercuri – “Revizorul” – de N. V. Gogol, joi – “O scrisoare pierdută” – de I.L.Caragiale, vineri – “Tango Monsieur”, sîmbătă - “Încurcă lume” – de A.D. Hertz şi duminică - “O noapte furtunoasă” – de I.L. Caragiale. Toate piesele vor începe la orele 19.00. Evenimentul cultural se desfăşoară cu ocazia Zilei mondiale a teatrului, care se serbează pe 27 martie. Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Teatrului Municipal, zilnic, începînd de miercuri 7 martie. Preţul variază între 50 lei şi 100 lei, în funcţie de spectacol şi de pozitia locului în sală. “Vă aşteptăm să celebrăm împreună TEATRUL şi pe ARTIŞTII care-l slujesc cu mult suflet”, este îndemnul lansat de organizatorii evenimentului cultural. (Silvia VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Titi, acum 4403 zile, 2 ore, 10 minute, 55 secunde
Mama ei de "Vinatoare" de bilete...Si vedeti ca "vinare" si "simbata" nu se mai scriu de mult cu "i"...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.