Timp Liber

Tudor Gheorghe, Rodica Popescu Bitănescu şi Fuego, la Casa de Cultură

Mihaela Beșleagă
16 feb 2012 3391 vizualizări
Cei trei cunoscuţi artişti vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor în februarie şi martie

După o perioadă de „hibernare” din cauza zăpezilor care nu v-au lăsat să ieşiţi din casă, în perioada următoare puteţi să vă delectaţi cu mai multe spectacole găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă”. Astfel, săptămîna viitoare, la Focşani va veni maestrul Tudor Gheorghe, însoţit de orchestra din Piteşti, cu spectacolul „Între rapsozi şi lăutari”, care va avea loc joi, 23 februarie, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 60 lei. Un alt spectacol care merită văzut este piesa de teatru „Viaţa de cimitir”, o comedie romantică, scrisă şi regizată de Rodica Popescu Bitanescu. Focşănenii pot urmări piesa sîmbătă, 3 martie, de la ora 18.00. “Viaţa de cimitir” este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieţi: viaţa celor vii şi viaţa celor ce nu mai sînt printre noi. Pe scena Casei de Cultură vou urca actorii: Alexandru Hasnaş, Radu Solcanu, Rodica Popescu Bitănescu, Iuliana Călinescu, Irina Cărămizaru şi Ioana Mărcoiu. Preţul unui bilet este de 50 lei. Pe 12 martie va poposi la Focşani şi Fuego, cu spectacolul de muzică uşoară „Înfloreşte primăvara”.  Reprezentaţia va avea loc luni, 12 martie, de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 40 lei sau 50 lei, în funcţie de locul dorit în sală. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.