Timp Liber

Filmul de la Ateneu, amînat din cauza vremii geroase

Sorin Tudose
9 feb 2012 865 vizualizări
Vremea rea mai face o “victimă”. Filmul programat ieri în cadrul Clubului Cinefililor “Athenaeum” Focşani şi anume “Seven Chances” cu Buster Keaton a fost amînat pentru joia viitoare din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi nu numai.

De altfel, avînd în vedere gerul năprasnic care pare să mai dureze o perioadă s-a luat decizia rulării unor filme mai scurte, de maximum 60-75 minute astfel încît cinefilii să nu fie nevoiţi să stea prea mult în sala mică a Ateneului “Mr. Gh. Pastia”. Aşadar, cei care vor să vadă unul din titanii comediei într-o peliculă încîntătoare realizată în 1925, deci fără sonor, sînt aşteptaţi joi, 16 februarie, de la ora 18.00 la Ateneu. Asta dacă nu cumva vremea va fi din nou extremă. În locul filmului cu Keaton, trebuia să ruleze filmul romanesc “Senatorul Melcilor”, dar din cauza faptului că durează 100 de minute acesta va fi reprogramat. (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.