Timp Liber

Unde mergem? Comedie cu Maia Morgenstern la Teatru

Mihaela Beșleagă
9 feb 2012 1579 vizualizări
„Mic şi-al dracu'”, aşa se intitulează piesa de teatru în care va juca actriţa Maia Morgenstern la Focşani, luni, 27 februarie. Spectacolul se va juca pe scena Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”, de la ora 19.00. Alături de cunoscuta actriţă, în această comedie va juca şi Vali Roşca

Spectacolul „Mic şi-al dracu’” este un colaj de glume, anecdote, bancuri şi poezii umoristice scrise de Ion Pribeagu, născut în 1887, un mare cunoscător al umorului românesc de calitate. “Nu este un spectacol de amploare, ci unul «mic şi-al dracu». Pe lîngă zîmbetele pe care le va stîrni, va provoca şi momente de nostalgie pentru umorul de altădată, pentru muzica de atunci. Spectacolul cuprinde şi multe cuplete de odinioară”, a spus Maia Morgenstern. (M. B.)

Valentine's Day Party la TMC


Marţi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, clubul TMC organizează de la  ora 21.00 o petrecere pe cinste. Organizatorii au pregătit mai multe premii şi concursuri surpriză, dar şi cadouri speciale pentru Valentini. „Fii inventiv şi spune cea mai originală declaraţie de dragoste către aleasa ta din club şi vei primi un premiu surpriză dacă o cucereşti. Vino cu partenera ta şi vei primi două băuturi la alegere la preţ de una. Alege cea mai tare piesă de dragoste şi dacă publicul o va vota prin aplauze vei cîştiga din nou o băutură. Te-ai hotărît să faci pasul cel mare sau vrei doar să probezi: TMC îţi dă şansa să te căsătoreşti pentru o zi cu aleasa ta. Te numeşti Valentin sau Valentina şi îţi serbezi ziua onomastică la TMC, noi îţi sîntem recunoscători şi îţi oferim un cadou surpriză”, promit cei de la TMC. Intrarea este liberă. (M. B.)


Iluzionism la Promenada Mall


Magicianul Alin Blaine va aduce la Focşani spectacolul „Illusion Show - Magia Dragostei”, care va avea loc sîmbătă, 11 februarie, de la ora 18.00, la Promenada Mall.  Focşănenii vor putea admira diverse iluzii, precum levitaţie de obiecte, masă de aer sau spart pahare într-o tehnică ce vă va lăsa cu gura căscată. Intrarea este liberă. (M. B.)


„Ştrumfii” la Odobeşti


Vremea nefavorabilă a întîrziat ajungerea la Odobeşti a celor mai noi filme care urmau să fie proiectate în acest sfîrşit de săptămînă la Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobeşti. Aşa încît sîmbătă şi duminică, de la orele 13.00 şi 15.00 se va proiecta doar filmul „Ştrumfii”. Săptămîna viitoare, lista filmelor va fi mai lungă, ne-a dat asigurări operatorul de cinema Lucian Cristea. Preţul unui bilet la film este 4 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.