Timp Liber

Oreste îşi lansează noua carte la Focşani

Mihaela Beșleagă
9 feb 2012 3896 vizualizări
Realizatorul tv Oreste Teodorescu îşi va lansa marţi, 14 februarie, de la ora 18.00, la Alexandria Librării din interiorul Promenada Mall, cea mai recentă carte,

“La sfîrşit va fi începutul”. Despre carte vor vorbi Vali Ştefan şi Radu Bem. “Ne pregătim pentru o lume nouă. Singurul principiu al unei construcţii durabile este aducerea ordinii în haos. Prefacerile din jurul nostru s-ar putea să ne sperie, atîta vreme cît nu le înţelegem bine, dar să nu uităm că avem puterea divină în cele trei planuri ale realităţii: spiritual-astral-material”, spune Oreste Teodorescu. Cunoscutul Oreste a mai publicat pînă acum încă două cărţi: “Codul lui Oreste” şi “Demonii puterii în democraţie”. Prima carte reprezintă o incursiune în esoterism, adresîndu-se atît profanilor cît şi specialiştilor. În cea de-a doua, Oreste doreşte ca oamenii să fie ajutaţi printr-o “uşoară eliberare din nişte concepte false”. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.