Timp Liber

Recital cameral al Cvartetului Fagotissimo la Ateneu

Mihaela Beșleagă
26 ian 2012 7581 vizualizări
În cadrul Stagiunii de Concerte 2011 - 2012 a Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” va avea loc primul recital cameral din noul an, cu un ansamblu de fagoţi ce poartă titulatura „Fagotissimo”

Evenimentul va avea loc  marţi,  31 ianuarie, de la ora 19.00, la Ateneu.  „Fagotissimo” este o formulă de cvartet mai puţin uzitată, care reuneşte muzicieni ai filarmonicilor din Iaşi şi Bacău (Mihai Timofti, George Hariton, Mihai Badiu, şi Pavel Ionescu), care s-a format în 1999 şi s-a făcut cunoscut atît în ţară cît şi pe scenele Europei Occidentale. „Grupul a impresionat prin căldura şi dinamica sunetului grav-catifelat al fagotului, suprapus în patru voci, dar şi prin spectaculozitatea repertoriului şi în mod special, prin agilitatea şi expresivitatea celor patru muzicieni”, spune directorul Ateneului Popular, Valentin Gheorghiţă. Un recital la fel de interesant au pregătit cei patru „fagotissimo” pentru melomanii facşăneni, oferind un program de la Giuseppe Verdi la Scott Joplin, de la Hector Berlioz la Astor Piazzolla. Biletele s-au pus în vînzare la casa de bilete de la Ateneul Popular. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.