Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
16 dec 2011 2357 vizualizări
Concert de Crăciun la Ateneu

Orchestra de Cameră „Unirea”, condusă de dirijorul Vincent Gruger, a pregătit pentru duminică, 18 decembrie, un spectacol extraordinar, intitulat „Concert de Crăciun”. Recitalul va avea loc de la ora 18.00, la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” din Focşani. Alături de orchestră va interpreta şi soprana Alina Lăduncă - Coban. Concertul va cuprinde colinde de Crăciun dar şi lucrări celebre din creaţia romanescă şi universală şi alte surprize muzicale. În pauza concertului se va lansa şi CD-ul „The Best Of ...” al Orchestrei „Unirea”. Biletele s-au pus deja în vînzare la Agenţia de bilete a Ateneului Popular. Preţul unui bilet este 50 lei, iar elevii şi pensionarii vor plăti 30 lei. (M. B.)


Fuego, Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu, la Casa de Cultură

Cunoscutul artist Fuego va ajunge cu colindul la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” din Focşani. Spectacolul  “Ne-am născut într-o colindă” va avea loc marţi, de 20 decembrie, de la ora 19.00. Spectacolul face parte dintr-un turneu de colinde şi cîntece de iarnă care va străbate 18 oraşe din toată ţara. Preţurile biletelor sînt de 35 lei, 40 lei şi 50 lei, în funcţie de poziţia locului în sală. Un alt spectacol de anvergură va fi susţinut la Casa de Cultură două zile mai tîrziu, joi, 22 decembrie, de iubiţii interpreţi de muzică populară Ionuţ Dolănescu, Maria Ciobanu şi Doiniţa Dolănescu, acompaniaţi de orchestra „Doina Basarabiei”. Spectacolul „Dor de tată” va începe la ora 19.00. Preţul unui bilet este 50 de lei, la achiziţionare oferindu-se şi biografia artistului Ion Dolănescu, intitulată „Ion Dolănescu - o viaţă de cîntec”, precum şi un CD conţinînd piese muzicale în interpretarea lui Ionuţ Dolănescu. Biletele sînt puse în vînzare la secretariatul Casei de Cultură, de luni pînă vineri, între orele 10.00 – 18.00. (M. B.)

Direcţia 5 şi Taraful din Clejani ne (în)cîntă la Extrem

Clubul Extrem din Focşani pregăteşte mai multe evenimente surpriză pentru luna decembrie, dedicată cadourilor. Astfel, în această sîmbătă,  17 decembrie, în club va concerta formaţia Direcţia 5. Vinerea viitoare, pe 23 decembrie, are loc Miss Extrem „Crăciuniţele”, concurs de tradiţie ajuns la ediţia a VIII-a. Cu această ocazie va avea loc şi prezentarea de  modă „Maya Fashion” din Iaşi. Sîmbătă, 24 decembrie, în ajunul Crăciunului va avea loc marea deschidere la „Ex Loundge”, situat la intrarea în Club. Evenimentul lunii va fi pregătit pentru duminică, 25 decembrie, cînd la Extrem va concerta „Taraful din Clejani”. (M. B.)

Filme la Odobeşti


Sîmbătă şi duminică, singurul cinematograf funcţional din judeţ va proiecta filme la Casa de Cultură “C. C. Giurescu” din Odobeşti. Aici puteţi vedea filmele: de la orele 13.00 şi 15.00 “Casa de vis”, iar de la ora  17.00 “Anonim”, un film despre William Shakespeare. Preţul unui bilet este 4 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.