Timp Liber

Unde mergem? Pavel Stratan, în concert la Focşani

Mihaela Beșleagă
24 nov 2011 2428 vizualizări
În această seară, Intim Pub din Focşani va fi gazda unui recital special, susţinut de la ora 20.00 de artistul de origine moldoveană Pavel Stratan.

Cîntăreţ şi textier de muzică folk şi pop din Republica Moldova, Pavel Stratan s-a făcut cunoscut datorită pieselor „Eu beu” sau „M-am născut de ziua mea”. Fiica sa, Cleopatra, este printre cei mai tineri cîntăreţi de succes, primul album pe lansat intitulîndu-se „La vîrsta de trei ani”. Şi cel de-al doilea copil al cîntăreţului are talent muzical. (M. B.)


Ada Milea & Bobo Burlăcianu de la Fără Zahăr, la TMC



Luna decembrie aduce o surpriză pentru iubitorii stilului muzical consacrat de Ada Milea. Artista, împreună cu Bobo Burlăcianu de la formaţia Fără Zahăr, vor concerta vineri, 16 decembrie, la Times Music Club din Focşani, de la ora 22.00. Recitalul se intitulează „Frînturi de concerte”, iar preţul unui bilet la spectacol este 15 lei. În aceeaşi locaţie, de această dată mai devreme, sîmbătă, 3 decembrie, de la ora 22.00, va concerta cea mai bună trupă de reggae a Macedoniei, Conquering Lion. Preţul unui bilet este tot 15 lei. De altfel, clubul face o ofertă tinerilor amatori de concerte, oferind un bilet la ambele evenimente la preţul de 25 lei. (M. B.)


Filme la Odobeşti

Casa de Cultură din Odobeşti pregăteşte şi în acest sfîrşit de săptămînă filme pe toate gusturile. Astfel, sîmbătă şi duminică, puteţi vedea la cinematograful din oraş filmele: de la ora 13.00 - ”Hanna”, ora 15.00 - ”Dacă aş fi tu” şi de la ora 17.00 - ”Omul de la Zoo”. Preţul unui bilet este 4 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.