Timp Liber

Tudor Gheorghe şi-a amînat pentru februarie spectacolul de la Focşani

Mihaela Beșleagă
21 nov 2011 4944 vizualizări
Focşănenii care şi-au cumpărat bilete pentru spectacolul „Vremea nemîniei”, care urma să fie susţinut de maestrul Tudor Gheorghe la Focşani vineri, 25 noiembrie, mai au de aşteptat.

Reprezentanţii Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuţă” din Focşani, unde urma să aibă loc spectacolul, au anunţat ieri că spectacolul cu Tudor Gheorghe a fost amînat, din cauza unor probleme tehnice, pentru data de 14 februarie 2012, de la ora 19.00. Biletele pot fi cumpărate în continuare de la Agenţia de bilete a Casei de Cultură. „Menţionăm că biletele pentru spectacol rămîn puse în vînzare, neexistînd suspiciunea anulării lui”, a transmis Paraschiv Prodan, de la Casa de Cultură a Sindicatelor. De asemenea, persoanele care doresc să returneze biletele sau să solicite informaţii suplimentare, se pot adresa la secretariatul Casei de Cultură, zilnic, între orele 10.00-18.00, sau la numărul de telefon 0237/616.839, în acelaşi interval orar. Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciaţi artişti romani, publicul focşănean fiind prezent în număr mare în sala de spectacol la toate reprezentaţiile sale. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.