Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
17 nov 2011 1985 vizualizări
Concert Pavel Stratan

Focşănenii îl pot asculta şi vedea pe artistul Pavel Stratan vineri, 25 noiembrie, cu ocazia unui concert pe care acesta îl va susţine în clubul Intim Pub, de la ora 20.00. Cîntăreţ şi textier de muzică folk şi pop din Republica Moldova, Pavel Stratan s-a făcut cunoscut datorită pieselor „Eu beu” sau „M-am născut de ziua mea”. Fiica sa, Cleopatra, este printre cei mai tineri cîntăreţi de succes, primul album pe care l-a lansat intitulîndu-se „La vîrsta de trei ani”. (M. B.)

Alessia & Connect-R la Promenada

În această duminică, 20 noiembrie, centrul comercial Promenada Mall Focşani vă invită la un super concert Alessia & Connect-R, începînd cu ora 18.00. Intrarea este liberă. (M. B.)

Expoziţie de pictură la Galeria Hidalgo

Galeria Hidalgo din Focşani (situată în aripa stîngă a Sălii Polivalente) găzduieşte expoziţia de pictură „Culoarea - între mister şi raţiune”. Vor expune lucrări pline de suflet şi culoare artiştii Aurel Manole – preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici (UAP) Galaţi, Antonio Romeo Pălie – membru al UAP Galaţi şi Ovidiu Cucu, pictor originar din Vaslui. Cei trei artişti au participat la numeroase expoziţii personale şi colective atît în ţară, cît şi în străinătate, în Franţa, Italia, Germania, Canada sau SUA, iar zilele acestea expun pentru iubitorii de frumos din Focşani. (M. B.)


Filme la Odobeşti


Sîmbătă şi duminică, 19 şi 20 noiembrie, Casa de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobeşti este din nou cinematrograf. Se vor proiecta următoarele filme: de la ora 13.00 „Răzbunătorul”, ora 15.00 „Cowboy contra extratereştri” şi ora 17.00 „Johnny English se întoarce”. Preţul unui bilet este de 4 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.