Timp Liber

Unde mergem? Tîrg de îmbrăcăminte la Polivalentă

Mihaela Beșleagă
10 nov 2011 1719 vizualizări
Focşănenii pot vizita pînă duminică, 13 noiembrie,Tîrgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte organizat la Sala Polivalentă din Focşani de Expotexstil.

Vă puteţi completa garderoba de iarnă cu diverse articole de îmbrăcăminte, inclusiv cojoace şi geci din piele, dar şi cu încălţăminte, de la pantofi la cizme, la preţuri de producător. Programul tîrgului este de joi pînă sîmbătă între orele 10.00-20.00 şi duminică între 10.00 – 16.00. (M. B.)

Spectacol de aerobic la Promenada

Sîmbătă, 12 noiembrie, începînd cu ora 17.00, centrul comercial Promenada Mall găzduieşte un spectacol de aerobic. „Unic în oraşul nostru! Vino să experimentezi cele mai noi stiluri americane de aerobic şi să afli cum poţi fi în formă maximă”, ne invită organizatorii. Vor avea loc reprezentaţii de balet pentru copii, kangoo, ‘robics şi zumba, exerciţii care ajută la fortificarea muşchilor. Specialiştii în aerobic spun că, în cazul femeilor, sînt exerciţii excelente şi pentru definirea gambelor. Intrarea la demonstraţie este liberă. (M. B.)

Filme la Mărăşeşti şi Odobeşti

Caravana filmelor ajunge vineri la Casa de Cultură din Mărăşeşti, unde toată ziua se vor proiecta filme. Astfel, de la ora 11.00 puteţi vedea filmul pentru copii „Marea înfruntare”, de la ora 15.00 „Viespea verde”, la 17.00 comedia „Dacă ai fi tu”, iar de la ora 19.00 „Cowboy contra extratereştri”. Sîmbătă, la Casa de Cultură din Odobeşti va putea fi urmărit în premieră filmul de comedie „Johnny English se întoarce”, cu renumitul Mr. Bean, de la orele 13.00, 15.00 şi 17.00.  Duminică, la Mărăşeşti, de la orele 15.00 şi 19.00, se va proiecta acelaşi „Johnny English se întoare”, iar de la ora 17.00 horrorul „Misterul gemenelor”. Preţul unui bilet este 4 lei. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.