Timp Liber

Concertele se ţin lanţ pînă în 2012 în toată Europa

Mihaela Beșleagă
13 oct 2011 1377 vizualizări
Pe marile stadioane de pe vechiul continent se încinge competiţia

Si vrîncenii cu dare de mînă pot lua parte în direct la un concert al trupei favorite sau la un meci de fotbal din marile campionate ale Europei u la Dublin va concerta George Michael, iar Bryan Adams la Londra u pe marile stadioane europene puteţi vedea evoluînd pe Real Madrid, FC Barcelona şi Manchester United u preţurile unui pachet de vacanţă sînt cuprinse între 300 de euro şi 550 de euro de persoană
Dacă nu aţi reuşit în acest an să mergeţi în vacanţă, mai aveţi cîteva şanse pentru un sejur reuşit chiar şi la sfîrşit de an. Vrîncenii iubitori de muzică bună sau microbiştii, dar şi cu dare de mînă, pot să dea o fugă pînă în marile capitale europene, unde în lunile noiembrie şi decembrie au loc mai multe evenimente muzicale şi sportive. Pentru cîteva sute de euro de persoană pentru cazare, dar şi cu biletul la spectacol sau la meci inclus, vă puteţi relaxa într-o minivacanţă europeană, dar luaţi parte în direct şi la un concert al trupei favorite sau la un meci de fotbal din marile campionate ale Europei. Astfel, primul concert eveniment are loc pe 3 noiembrie la Dublin, în Irlanda, unde va concerta George Michael. Dacă vă tentează să participaţi la acest eveniment cultural, puteţi achiziţiona un pachet de 410 euro/persoană, cu loc în cameră triplă pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, în perioada 1 – 5 noiembrie. În acest preţ este inclus şi micul dejun, transportul cu avionul dus-întors şi biletul la concert. Pe 12 noiembrie, Bob Dylan&Mark Knopfler vor concerta în capitala Italiei, la Roma. Pentru o persoană, mini-vacanţa costă 290 euro, cu loc în cameră triplă pentru două nopţi de cazare la un hotel de trei stele, în perioada 11 – 13 noiembrie.  În preţ este inclus micul dejun şi biletul la concert. Pentru iubitorii circului, în Spania, la Malaga, va avea loc pe 3 decembrie un spectacol marca Cirque de Soleil Alegria. Tariful începe de la 350 euro/persoană, pentru trei nopţi de cazare la un hotel de patru stele, în cameră dublă, în perioada 1 – 4 decembrie. Se asigură şi micul dejun şi biletul la spectacol. Un alt concert de referinţă este cel susţinut de Bryan Adams la Londra, pe 8 decembrie. O persoană va plăti de la 320 euro pentru două nopţi de cazare în perioada 7 – 9 decembrie 2011, preţ în care se include şi micul dejun, biletul la concert şi biletul de avion dus-întors. Dacă vreţi să vă petreceţi vacanţa de Crăciun într-un mod inedit, puteţi merge în Belgia, unde va avea loc Piaţa de Crăciun la Bruxelles şi concertul Andre Rieu la Hasselt, pe 22 decembrie. Pentru patru nopţi de cazare, între 21-22 decembrie, respectiv 23-26 decembrie la Bruxelles şi o noapte de cazare în Hasselt între 22 – 23 decembrie, plus biletul la concert, veţi plăti 300 euro de persoană.  


Vezi pe stadion cele mai tari meciuri din Europa


Pentru microbişti, toamna aceasta este plină de meciuri mari, pe cele mai importante stadioane din Europa. Dacă vreţi să vedeţi în direct un joc din Champions League, aveţi ocazia chiar marţea viitoare, pe 18 octombrie, meciul Real Madrid – Olympique Lyon. Pentru a participa la acest eveniment din capitala Spaniei puteţi plăti de persoană 450 euro, pentru două nopţi de cazare în perioada 17-19 octombrie, cu mic dejun, transportul cu avionul şi biletul la meci. Pentru a asista la meciul FC Barcelona – Mallorca din Primera Division, care se va juca pe 30 octombrie,  veţi plăti 300 euro/persoană pentru trei nopţi de cazare în perioada 28 – 31 octombrie, cu mic dejun inclus şi biletul de meci. Un alt eveniment sportiv la care puteţi fi părtaş, din Premier League, este partida dintre Manchester United şi Sunderland, pe 5 noiembrie. Tariful este de 410 euro/persoană pentru trei nopţi de cazare în perioada 4 – 7 noiembrie, cu mic dejun şi bilet la meci. Un alt meci din Champions League care nu trebuie ratat este AC Milan – FC Barcelona, pe 23 noiembrie. Pentru două nopţi de cazare în Milano veţi plăti 550 euro/persoană, în perioada 22 – 24 noiembrie, cu mic dejun, transportul cu avionul dus-întors şi biletul la meci. Toate aceste date ne-au fost transmise de agenţia de turism Agetur din Focşani. (Mihaela BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.