Timp Liber

Reporter 007:Gelu de la Focşani a ajuns unde îi e locul: cocalari.com

Sorin Tudose
4 oct 2011 512 vizualizări
După ce că Focşaniul nu reuşeşte să se facă remarcat în ţară decît cu un aşa zis festival de tradiţie în care sute de mii de euro se aruncă în vînt sau eventual cu un cutremur, iată că tîrgul nostru intră iar în atenţia întregului neam.

 Popularul site de satiră www.cocalari.com l-a adus ieri în atenţia Romaniei pe “Gelu de la Focşani” aşa cum se intitulează interpretul de manele din “oraşul de pe Milcov”.

Focşăneanul şi-a lipit pe maşină cu autocolant numele de scenă, mai precis prenumele său şi locul de reşedinţă, aşa cum fac mai mulţi manelişti. Pentru că au trecut vremurile cînd renumele de cîntăreţ ţi-l făceai în timp şi doar dacă aveai nişte calităţi vocale incontestabile, Gelu a ales să îşi “personalizeze” autoturismul. De asemenea, pe lîngă fotografia postată pe site se găsesc şi două videoclipuri cu interpretul cîntînd în stilul specific. Vocabularul cîntăreţului nostru nu conţine mai mult de 20 – 30 de cuvinte şi sînt aceleaşi ca şi la maneliştii mult mai cunoscuţi. Tot duşmanii care îi poartă pică, tot valoarea lui pe care nu o are nimeni, că de, cînd eşti mai puţin citit decît contorul de electricitate n-ai de unde să ştii să te joci cu rimele. Culmea e că astfel de specimene au şi un public pe măsură. “Rum pum pum pum…mien daun, mien daun”! În concluzie cam cu asta iese în faţă Focşaniul, cu alde terchea şi cu berchea, trei lei perechea. (Sorin TUDOSE)
La adresa http://www.youtube.com/watch?vaRk-192Qdd8c&featureaplayer_embedded puteţi vedea “artistul” performînd.   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Mihaela, acum 4341 zile, 14 ore, 49 minute, 12 secunde
Focsaniul este un oras frumos si acele concerte de care se vorbeste, mai sus, sunt chiar bine venite, apreciate si foarte reusite. Cat despre cutremure, nu cred ca orasul in sine are vreo vina, fiind citeste integral
rep., acum 4586 zile, 3 ore, 2 minute, 11 secunde
Nu merge Gelu...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.