Timp Liber

Zile gratuite de vacanta in august!

Mihaela Beșleagă
16 aug 2011 1100 vizualizări
Turistii care vor cumpara pachete de vacanta de la agentiile membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) în perioada 15-31 august, pot primi gratuit, pentru pretul platit, una sau chiar doua nopti de cazare, a anuntat azi Asociatia.

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii, include oferte speciale, precum acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul „platesti cinci nopti si stai sase sau chiar sapte”. „Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele în România pentru perioada 15-31 august 2011, pot primi pentru pretul platit una sau doua nopti gratuite de cazare”, potrivit ANAT. Programul „Zile gratuite de vacanta” face parte din proiectul „Vacanta in tara mea. 2011, anul ofertelor speciale”, care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum „Înscrieri timpurii”, „Mini-preturi de vacanta”, „Supliment la masa”, „Vacante speciale de evenimente”. Prima editie a acestui program, desfasurat în intervalul 15 iunie-15 iulie 2011, a atras peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane si mai mult de 150 de agentii de turism. (M. B.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.