Timp Liber

Faza zilei-Doamnele cu pripon si dondonet valoros din administratia locala

Ziarul de Vrancea
7 aug 2011 415 vizualizări
Lanturile agatate la picior sint accesorii obisnuite pentru bugetarele din judetul nostru

 

Aparitii gratioase si pretioase in cadrul evenimentelor la care se mai taie cite o panglica prin Focsani. Doamnele, desi nu mai sint demult la anii in care sa stea prin discoteci si sa isi faca unghiile in nuantele curcubeului, ele chiar nu vor sa renunte la anumite accesorii. Asa cum este bratara cu zale mari, de picior sau… priponul de aur care scoate in evidenta bronzul de Grecia sau Albena capatat la solarul de la parterul blocului. Un picior gratios a fost reperat la o manifestare militara, facindu-si aparitia pe linga primarul cu parul de clestar din Focsani. In timp ce al doilea picior accesorizat cu pripon scump a aparut pe santierul CUP-ului, inaugurat zilele trecute.De altfel, la manifestarile de promovare ale CUP SA Focsani s-a mai afisat si un posterior apetisant, dupa cum afirmau domnii de prin zona.

Surse demne de incredere spun ca dondonetul apartine unei functionare de la Cejexul lui Mare han. Evident. Ca doar n-o fi fost de la institutia directorului CUP, Gheorghe Vasilescu, unde e plin de barbati care stau prin canale si umbla cu cilti sa peticeasca tevile sparte. Cu asemenea aparitii, sa tot fie vara la Focsani si sa tot fie manifestari la care sa fie scosi pe lista angajatii pe bani publici.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
J, acum 4638 zile, 6 ore, 46 minute, 47 secunde
Ca sunt babe sau mai juve, Mai blegute sau mai curve, Parfumate si rujate, Sunt femei de societate! Nu sunt ele prea citite, Dar sunt bine jumulite, Doar n-ajung la Primarie, Recitand o poezie! Deci citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.