Timp Liber

Minivacante in Europa la concerte de top si curse de Formula 1

Mihaela Beșleagă
22 iul 2011 1000 vizualizări
Pentru o vacanta inedita, puteti merge citeva zile la cele mai importante evenimente culturale si sportive din Europa u in iulie, Angela Gheorghiu si Placido Domingo vor concerta la Londra, iar Amy Winehouse la Viena u pentru iubitorii de sport se pregatesc marele premii de formula 1 din Ungaria si Italia, dar si Campionatul Mondial de Rugby din Noua Zeelanda u un astfel de sejur costa intre 200 euro si 400 euro

Este vacanta si multi dintre noi si-au facut deja planuri unde sa isi petreaca un sejur relaxant, dar si antrenant. Pentru a iesi din tiparele unui concediu la munte sau la mare, pentru acest sfirsit de saptamina va propunem citeva idei de minivacanta la evenimentele culturale si sportive organizate in orasele Europei in acest an. Astfel, daca aveti citeva zile de vacanta si vreti sa aveti parte de o experienta inedita, alaturi de zeci de mii de oameni din toata lumea, puteti sa va faceti o rezervare la unul din concertele VIP sau la campionatele de formula 1, rugby sau motociclism care au loc pe vechiul continent pina la sfirsitul anului. Primul eveniment artistic de amploare este concertul Amy Winehouse de la Viena, care va avea loc pe 24 iulie, in cadrul "NOVA Jazz & Blues Nights Festival". Pentru un tarif de 275 euro/persoana agentiile te turism va ofera un pachet cu cazare la Viena timp de trei nopti, in perioada 22 - 25 iulie, intr-o camera dubla, cu mic dejun, plus biletul la concert, categoria "standing" (in picioare). O alta manifestare culturala la care sinteti invitati este concertul sopranei originare din Vrancea, adjudeanca Angela Gheorghiu, care va face un duet cu renumitul Placido Domingo la Londra, pe 29 iulie. Tariful este de la 329 euro/ persoana, pentru un pachet care include trei nopti de cazare in perioada 28 - 31 iulie la Londra, cu mic dejun, plus biletul la concert la categoria "Level 4" (loc pe scaun) si taxa de livrare a biletelor de concert in Romania. Si pentru luna decembrie sint programate evenimente artistice de anvergura in Europa. In aceeasi zi, pe 8 decembrie, doua vedete internationale vor concerta pe scenele din Budapesta "" Rihanna si la Londra "" Bryan Adams. Daca sinteti fani Rihanna, pentru bilet la concert (categoria loc pe scaun) si cazare trei nopti cu mic dejun in capitala Ungariei, plus un tur de oras cu autocarul cu ghid local vorbitor de limba engleza si insotitor de grup din Romania, veti plati 189 euro/persoana. Pentru concertul Bryan Adams de la Londra trebuie sa va "inarmati" cu cel putin 319 euro/persoana pentru cazare timp de doua nopti si biletul la concert (categoria loc pe scaun), plus biletul de avion Bucuresti "" Londra si retur.


Excursii "exotice" la Formula 1 sau Campionatul Mondial de Rugby


Daca sinteti pasionati de sportul de viteza si vreti sa vedeti "pe viu" o cursa de formula 1, aveti aceasta sansa intre 29-31 iulie, la Budapesta, unde va avea loc Marele premiu de formula 1 Hungaroring Ungaria. Pentru acest eveniment veti scoate din buzunar de la 229 euro/persoana pentru trei nopti de cazare cu loc in camera tripla, cu mic dejun si biletul la cursa la categoria "intrare generala". Si in Italia va avea loc intre 9 si 11 septembrie un mare premiu de formula 1, pentru care veti putea plati de la 315 euro/persoana pentru cazare doua nopti intr-o camera dubla, cu mic dejun si biletul de Formula 1 Monza (intrare generala - weekend). Daca vreti sa participati la emotiile unui circuit de motociclism, aveti ocazia sa mergeti la campionatul de Moto GP de la Brno, Cehia, intre 12 si 14 august. Pentru 249 euro/persoana aveti cazarea asigurata intr-o camera dubla, trei nopti, cu mic dejun si bilet la cursa. Pentru iubitorii de rugby, acestia au sansa de a sustine reprezentativa Romaniei la Campionatul Mondial care are loc in Noua Zeelanda, in perioada septembrie-octombrie. De aceasta data, tarifele sint putin mai piperate: de la 419 euro/persoana, in care se include biletul de intrare pentru fiecare dintre meciurile Romaniei in cadrul grupei B, bufet deschis inainte si dupa meci cu specialitati culinare din bucataria neo-zeelandeza si bar deschis cu vinuri, bere si bauturi non-alcoolice, pe durata intregii zile. La aceste tarife se adauga si cheltuielile legate de transport, care nu sint deloc de neglijat, ducind pretul intregii "expeditii" la peste 1.000 de euro de persoana. Vacanta placuta! (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.