Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
15 iul 2011 875 vizualizări
Guess Who, Smiley si Puya, in concerte la Focsani

Clubul Extrem Summer pregateste surprize muzicale focsanenilor pe tot parcursul lunii iulie. Astfel, in aceasta simbata, 16 iulie, va concerta in club Guess Who, cunoscut pentru piesele "Locul potrivit" sau "Manifest". Trupa vrea sa isi promoveze si noul album, "Tot mai sus". Simbata, 23 iulie, vine rindul carismaticului Smiley sa faca show in Extrem. Pretul unui bilet in avans la acest concert este de 10 lei, numarul de bilete fiind limitat. Si Puya va sustine un concert in club peste trei saptamini, simbata, 30 iulie. Biletele se gasesc la Extrem Pub.


Clovnii Peppa si Peppo fac experimente trasnite la Mall


Centrul comercial Promenada Mall ii invita pe toti copiii simbata, 16 iulie, incepind cu ora 17.00, la "Experimente trasnite cu Peppa si Peppo". "Vino sa iei parte la cele mai trasnite experimente, precum: apa care nu curge din pahar, oul in sticla, baloanele care se umfla singure si multe altele", spun organizatorii. Nu vor lipsi nici intrecerile sportive, cum ar fi: fringhia, cursa cu lingura sau cursa cu balonul. Totul va fi antrenat de muzica si dansuri in echipa. La plecare, animatorii Peppa si Peppo vor darui baloane modelate tuturor copiilor prezenti. Intrarea este libera.


Caravana Filmelor 3D la Casa de Cultura


Simbata, 16 iulie, Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta" va invita la film. Maratonul cinematografic 3D va incepe la ora 12.00 cu filmul de animatie "Shrek forever after" (dublat). La ora 14.00 este programat filmul animat si de aventuri "Sta sa ploua cu chiftele" (dublat), de la ora 16.00 musicalul "Step up", de la 18.00 filmul de actiune "Rezident Evil Afterlife" (nerecomandat copiilor sub 15 ani), iar de la ora 20.00 horrorul "Drive Angry" (nerecomandat copiilor sub 15 ani). Pretul unui bilet de intrare la film este de 15 lei pentru copii si elevi si 18 lei pentru adulti. Si la Odobesti veti avea parte de filme in acest sfirsit de saptamina, la Gradina de vara. Astfel, de la ora 21.45, vor fi proiectate filmele: vineri "" "Furios si iute 5", simbata - "Scream IV", duminica - "Maria ta". Caravana filmelor de la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" va ajunge duminica si la Caminul Cultural din Jaristea, unde, de la ora 16.00 va fi proiectat filmul "Faster". Pretul unui bilet la film este de 4 lei.


"Atelierele de Mestesuguri Traditionale" in Cring


In Cringul Petresti se organizeaza simbata si duminica, de la ora 10.00, cea de-a treia editie a manifestarii "Atelierele de Mestesuguri Traditionale". La eveniment vor fi prezente cele 15 sectii externe ale Scolii de Arte si Meserii, din localitatile din zona montana si mesteri populari din localitatile: Cimpineanca, Mera, Nistoresti, Nereju, Cimpuri, Soveja si Birsesti. Un proiect unic la nivel national derulat cu aceasta ocazie este vopsirea tesaturilor cu vopsele obtinute din plante. Manifestarea este organizata de Centrul Judetean pentru Promovarea Culturii Traditionale, Artelor si Meseriilor Vrancea si Muzeul Vrancei, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti si Universitatea Bucuresti.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.