Timp Liber

Concertul Provincialilor, aminat de vremea rea

Sorin Tudose
1 iul 2011 1066 vizualizări
Concertul de lansare in Focsani a noului album Provincialii, programat pentru data de 1 iulie, a fost aminat cu o saptamina din cauza vremii capricioase

Asadar, fanii trupei Provincialii care vor dori sa isi vada favoritii in concert vor trebui sa astepte pina vineri, 8 iulie, ora 19.00, cind trupa va cinta pe terasa restaurantului Intim. Organizatorii evenimentului nu au vrut sa riste, dat fiind faptul ca la sfirsitul acestei saptamini prognoza meteo nu este favorabila unui concert in aer liber. De mentionat ca pentru o rezervare la concert trebuie sa achitati un meniu de 60 lei/persoana. Albumul "Ochi de catifea", ce va fi lansat la sfirsitul primei saptamini din iulie, diversifica intreaga gama de trairi trecind de la entuziasm, joc si voie buna la lirismul si profunzimea dragostei. "De la iubirea ca initiere si pina la iubirea tragica, la fel de diversa si enigmatica precum firea umana, dragostea leaga toate piesele de pe albumul «Ochi de catifea». Emotia, magia, pasiunea ajung pe acorduri de chitara si pe arcusul viorii direct in suflet, descatusind energia povestilor eterne. Instrumentele diverse, tonalitatile, ritmurile, valorile timbrale te racordeaza la plenitudinea vietii. Melodiile sint cu atit mai acute, cu cit miscarea este mai rapida si cu atit mai grave, cu cit aceasta e mai lenta. Prelucrarile de folclor romanesc si tiganesc rusesc sint orchestrate surprinzator, dar pastreaza si prospetimea pieselor populare, asigurind astfel o continuitate intre traditie si modernitate", se arata intr-o recenzie a albumului. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.