Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
1 iul 2011 1182 vizualizări
Partydul KissFM face show in Extrem

Simbata, 2 iulie, Partydul KissFM revine in Focsani, la Extrem Summer, cu o petrecere care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Partydul Kiss FM, adica Dan Fintescu si DJ Olix, au incins de fiecare data atmosfera cu show-ul lor incendiar, transmis in direct pe Radio KissFM de la 00.00 la 04.00 dimineata. Petrecerea va fi condimentata cu animatoare, show cu barmani si muzica buna.


Dansul va fi premiat azi la Focsani


Centrul comercial Promenada Mall Focsani va invita sa luati parte astazi, de la ora 16.00, la spectacolul de gala si la premierea tinerilor cistigatori ai celei de-a XII-a editii a Festivalului National de Dans "Ritm". Concursul se desfasoara, incepind cu ora 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". 22 de formatii de dans din diferite judete si circa 300 de copii sint asteptati sa participe la manifestare. Formatiile vor evolua pe diferite categorii de virsta, interpretind mai multe stiluri de dans. Organizatorul festivalului este profesorul Diana Tanase.


Daniela Crudu incinge distractia in TMC


Vedeta TV Daniela Crudu va fi simbata seara invitata speciala a Times Music Club din Focsani, la petrecerea Balcan (Can) Party. Focoasa bruneta va intretine o seara de maxima distractie, alaturi de dansatoare ale stilului balcanic, impreuna cu actori de entertainment ce vor pipera seara cu momente unice. Seara va continua cu o avalansa de show-uri, cum ar fi reprezentatii live de percutie si saxofon. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei, iar fetele au intrarea gratis pina la ora 23:30.


DJ Mahony la platane in Pulse


Si clubul Pulse Studio, din incinta Aqualand, il are in aceasta seara invitat special pe DJ Mahony, rezidentul cluburilor Kudos Beach & Kristal Glam Club. Simbata, 2 iulie, invitat special va fi Mattyas, seara urmind sa fie completata cu un show cu barmani profesionisti, animatoare si cocktailuri exotice.


Filme la Odobesti si Jaristea


Filmele bune nu au intrat in vacanta! Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti pregateste si pentru acest week-end filme la Gradina de vara din oras. Astfel, vineri, de la ora 21.45, puteti viziona filmul "Scream IV", simbata, de la aceeasi ora, "Invadarea lumii", iar duminica, tot de la 21.45, filmul "Turistul", cu Angelina Jolie si Johnny Depp. Duminica, la Caminul Cultural din Jaristea, de la ora 16.00, localnicii pot vedea filmul "Paul", adus de caravana filmelor de la Odobesti. Biletul costa 4 lei. Mai trebuie doar ca vremea sa tina cu noi si ploile sa se opreasca.

Rubrica realizata de Mihaela BESLEAGA


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.