Timp Liber

(VIDEO!!!)Trupa Provincialii lanseaza albumul Ochi de catifea la Focsani

Sorin Tudose
25 iun 2011 1667 vizualizări
Vineri, 1 iulie, incepind cu ora 19.00 la Restaurantul Intim, Provincialii va invita la un concert de neuitat, intr-o atmosfera de sarbatoare.

Intr-o formula noua, care cuprinde 12 membri, Provincialii au lansat un album inedit pe piata muzicala din Romania: "Ochi de catifea". Cel mai nou produs Provincialii are un sound acustic, curat, fara artificii, incorporind influente clasice si de jazz manouche. Valorile timbrale deosebite ale celor trei solisti, instrumentele diverse: tambal, nai, vioara, clape, tobe, chitara, acordeon, dar si orchestratiile inedite sint ingredientele de succes ale albumului. Asadar, Provincialii va invita la un concert de suflet, in care emotia, pasiunea si fericirea vor fi dublate de muzica de cea mai buna calitate. Totodata, trupa sarbatoreste 10 ani de la infiintare. "10 ani de existenta in showbiz-ul romanesc nu inseamna nici mult, nici putin. Pentru noi inseamna 10 ani de cintec, de pasiune si de prietenie. Iar daca fanii se regasesc in muzica noastra si vibreaza la mesajul nostru, inseamna ca au fost 10 ani cu folos. Le multumim celor care ne sint alaturi si ii asteptam sa sarbatorim impreuna primul deceniu al trupei. Lor le dedicam albumul "Ochi de catifea" si odata cu el, o parte din sufletul nostru", au declarat cintaretii, care continua promovarea celui mai recent produs muzical. (Sorin TUDOSE)



Componenta Trupei Provincialii:


Ionut Ungureanu, Monica Mindrescu, Aliona Triboi "" solisti

Eugen Radu - clape

Alexandru Rotaru "" vioara

Mihai Amihalachioaie - acordeon

Marin Gheras - nai

Costel Constantinescu "" chitara

Emil Marcu - bas

Adrian Ghiaur - tobe

Grigore Severin - tambal

Ion Surguci - clape

Doru Hozoc - sunetist



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.