Timp Liber

Unde mergem?

Mihaela Beșleagă
24 iun 2011 1045 vizualizări
Constelatia Juniorilor la Promenada

In acest sfirsit de saptamina, simbata si duminica, 25 si 26 iunie, Promenada Mall Focsani va invita la cea de-a treia editie a Festivalului National de Muzica Usoara si Populara pentru Copii "Constelatia Juniorilor". Acesta are drept scop descoperirea si promovarea tinerilor interpreti, dezvoltarea spiritului de competitie si corectitudine intre copii de virste apropiate si dragostea pentru arta. Invitat special este Ciro de Luca, Yolanda si Diaden vor sustine recitaluri, iar moderatorul TV Ovidiu Cuncea va prezenta show-ul. Evenimentul se desfasoara dupa urmatorul program: simbata, intre orele 10:00 -17:00 va avea loc concursul de interpretare muzica usoara si apoi concursul de interpretare muzica populara pentru copiii intre 4 si 10 ani, urmate de doua festivitati de premiere. Duminica, 26 iunie, intre orele 10:30 "" 13:30 se va desfasura concursul de interpretare muzica usoara pentru tinerii cu virste cuprinse intre 11 si 18 ani, care se va incheia, de asemenea, cu o festivitate de premiere. Cistigatorii vor primi tablete IPad. Tot duminica, de la ora 13.00, va avea loc si un concert Bisky, Smax, K-Flow & Dj Suru la Promenada Mall. Intrarea este libera. (M. B.)


Flash-mob Michael Jackson in Focsani


In aceasta seara, tinerii din Focsani pregatesc un tribut adus celui care a fost desemnat de curind cel mai mare cintaret al tuturor timpurilor. Atelierul celor sapte arte, in colaborare cu Times Music Club, vor organiza un flash mob pe piesa "Beat It" a lui Michael Jackson, in cadrul unui petreceri tematice care va avea loc in aceasta seara. Flash mob-ul este o adunare foarte scurta intr-un loc public, in care participantii efectueaza o anumita actiune neobisnuita pentru citeva minute, dupa care grupul se raspindeste, totul pentru a atrage atentia asupra unor aspecte din societate. "Oricine doreste sa participe la dansul tip flash mob ce va avea loc in intreg orasul in cinstea Regelui este asteptat vineri intre 12:00 si 14:00 pentru a se pregati de dansul tribut ce-l va omagia pe marele cintaret. Participantii vor primi intrare si o bautura gratis in seara evenimentului in TMC", spun organizatorii. Biletul costa 10 lei, iar fetele au intrarea gratis in club pina la ora 23.30. (M. B.)


Filme la Gradina de vara din Odobesti


S-a deschis sezonul la filme in aer liber! Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti proiecteaza filme in aer liber pentru odobesteni, la Gradina de vara din centrul orasului. Astfel, vineri, simbata si duminica, de la aceeasi ora, 21.45, va fi proiectat cite un film in fiecare zi. Vineri puteti vedea "Paul, un extraterestru fugit de acasa", simbata "Colega de camera", iar duminica "Maria ta". Pretul unui bilet este de 4 lei. Caravana filmelor va ajunge duminica si la Caminul Cultural din Jaristea, unde, de la ora 16.00, locuitorii pot viziona filmul "Saw VII". (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.