Timp Liber

Horatiu Malaele are Dineu cu Prosti la Focsani

Mihaela Beșleagă
10 iun 2011 2239 vizualizări
Maestrul Horatiu Malaele revine in Focsani cu un nou spectacol de exceptie. Focsanenii sint asteptati marti, 21 iunie, de la ora 20.00, la

Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", unde va avea loc spectacolul "Dineu cu prosti", o comedie savuroasa semnata de Francis Veber. Din distributie fac parte: Horatiu Malaele, Serban Ionescu, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica, Dorin Andone,

Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Regia este semnata de Ion Caramitru, scenografia este asigurata de Florilena Popescu Farcasanu.

Spectacolul va dura o ora si 40 minute. Biletele se gasesc la agentia Casei de Cultura, la preturi de 85 lei si 100 lei, in functie de pozitia in sala. (M. B.)


Filme la Panciu si Odobesti


Filmele nu intra in vacanta. Si in acest sfirsit de saptamina caravana cu filme de la Casa de Cultura "C. C. Giurescu" din Odobesti va aduce filmele cele mai proaspete de la Hollywood pentru vrinceni. Vineri, la Casa de Cultura din Panciu vor putea fi urmarite filmele: de la ora 19.00 "Colega de camera" (thriller 2011), iar de la ora 21.00 "Inception" cu Leonardo Di Caprio. Simbata si duminica, filmele revin la Odobesti, unde vor fi proiectate, de la orele 13.00 si 15.00 "Saw VII", iar de la ora 17.00 "Colega de camera". Luni, 13 iunie, in cea de-a doua zi de Rusalii, zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza, cinematograful de la Odobesti va oferi de la orele 15.00 si 17.00 filmul in premiera "Maria ta", o comedie savuroasa. Pretul unui bilet de intrare la film este 4 lei. Reprezentantii Casei de Cultura pregatesc si inaugurarea Gradinii de vara din Odobesti, unde se dau filmele in timpul verii. "Saptamina cealalta, fie vineri, fie simbata, vrem sa dam drumul la Gradina de vara, speram sa tina si vremea cu noi. Veti putea urmari filmele in aer liber, e foarte frumos. De asemenea, dupa intrarea copiilor in vacanta vrem sa dam filme si in timpul saptaminii", ne-a declarat Lucian Cristea, operator de cinema la Odobesti. (M. B.)


Concert Alternosfera


Iubitorii rock-ului sint asteptati astazi la un concert marca Alternosfera, gazduit de Times Music Club Focsani. Trupa va cinta pentru focsaneni de la ora 20.00, intr-un turneu de promovare a noului album, Virgula Tour. Alternosfera este o formatie de rock alternativ, din Chisinau, Republica Moldova, fondata in 1998, care ii cuprinde pe Marcel Bostan "" voce, Max Poporski "" tobe, Victor Cosparmac "" bas, Sergiu Aladin "" chitara, Marin Nicoara "" chitara, Vitalie Chian "" clape. Intrarea la concert este 15 lei. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.