Timp Liber

Unde Mergem?

Gabriela Draghici
3 iun 2011 1201 vizualizări
Fetele dezinhibate petrec la Pulse Studio

Astazi, fetele dezinhibate ale Focsaniului sint in centrul atentiei. Clubul Pulse Studio, situat in cadrul complexului Aqualand, organizeaza "Uninhibited Girls Night", unde Geo, dj-ul rezident al clubului, va pune lumina reflectoarelor pe petrecaretele Focsaniului. Fetele vor beneficia de intrare gratuita, iar baietii vor plati 10 lei. Nu vor lipsi dansatorii care vor face show, iar fetele fara inhibitii vor primi un shot din partea casei. Oferta speciala a serii este sticla de sampanie la doar 80 de lei. Petrecerea incepe la 23.00 si nu se termina pina cind ultimul client va epuiza ringul de dans. Simbata, direct din studioul Kiss Kiss in the Mix, vine Dj Yaang "" Ovidiu "Who"â"¢s your daddy" gata pentru un show incendiar tot in Club Pulse Studio. Rezervari se pot face la numere de telefon 0745035606 / 0764090173.


Petrecerea oamenilor fericiti la Times Pub


Organizatorii de la Times Pub promit sa imbete de fericire si zimebete prietenii noi sau vechi intr-o petrecere vesela ce incepe astazi, de la ora 22:30, si continua pina in zorii diminetii. Happy Hours, invitatii la concertele ce vor urma in Times Music Club, karaoke cu Dj Florin Ghimpu cu premii originale in valoare de 300 de lei si multe alte surprize sint pregatite pentru petrecaretii orasului. Fetele au intrarea gratuita pina la ora 23:30, dupa care biletul va costa 10 lei, insa la intrare vor fi imbiati cu un coktail din partea casei.


Riuri de tequila la Club Extrem


Pentru maratonistii de cursa lunga pe tarimul alcoolului, Club Extrem pregateste astazi Tequila Party, unde riurile de tequila vor curge la preturi promotionale. Intrarea va fi libera, iar pentru petrecaretii dornici de ceva mai multa "veselie" shot-urile vor costa 5 lei. Pentru seara de simbata, rezidentii Clubului Extrem, Dj Boske si Dj Robby vor incalzi atmosfera cu hituri disco celebre din anii "â"¢80 "" "â"¢90. Intrarea va fi libera, iar rezervarile se pot face la numarul de telefon 0723 571 404.


Parada de moda la Club Apollo


Cele mai frumoase focsanence vor oferi astazi in Club Apollo, o prezentare de moda demna de marile podiumuri ale lumii. Incepind cu ora 21.00, Clubul Apollo, in colaborare cu magazinul Danny"â"¢s Colection, organizeaza o prezentare de moda la care urmeaza sa fie prezentate tinute de zi, de seara si costume de baie, eveniment organizat cu ocazia deschiderii terasei ce apartine clubului. Intrarea va fi libera, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0788/511.321.


Summer party in Club Hypnotic


Clubul Hypnotic din Focsani da startul petrecerilor de vara in weekend-ul acesta. Vineri si simbata se declara oficial deshis sezonul de vara, cu o multime de surpriza si oferte pentru petrecareti si domisoare, atmosfera fiind intretinuta de Dj Suru, cu cea mai buna muzica actuala. Nu vor lipsi bauturile alcoolice pentru ,majori, inghetata si berea la draft. Rezervari se pot face la 0337/401.653.


Rubrica realizata de Gabriela DRAGHICI



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.